GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μητρόπολη Ξάνθης: Το ερχόμενο Σάββατο ξεκινούν οι συνάξεις νέων και φοιτητών

Γνωστοποιείται στον ευσεβή λαό ότι από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 θα ξεκινήσουν οι συνάξεις νέων και φοιτητών της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης...


Γνωστοποιείται στον ευσεβή λαό ότι από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 θα ξεκινήσουν οι συνάξεις νέων και φοιτητών της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου.
Οι συνάξεις θα πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης κάθε Σάββατο στις 6 μμ. Τις εισηγήσεις και τον συντονισμό τους θα πραγματοποιεί ο εφημέριος του Ιερού Ναού, π. Ευθύμιος Βασιλειάδης, πτυχιούχος Πολυτεχνείου, αλλά ενίοτε και καλεσμένοι ομιλητές. 

Με μεγάλη χαρά προσκαλούνται όλοι οι νέοι και φοιτητές να μοιραστούν σκέψεις, απόψεις, προβληματισμούς σε διάφορα θέματα που θα τεθούν είτε από τους ίδιους είτε από τους εισηγητές αλλά και βέβαια να γνωρίσουμε και να απολαύσουμε μαζί την αγιοπνευματική σοφία που χαρίζουν λόγοι εκκλησιαστικών συγγραφέων, Αγίων και Πατέρων της Εκκλησίας. 

Να αναφέρουμε ότι η πρόσβαση στον Ιερό Ναό είναι εφικτή και με τα αστικά ΚΤΕΛ Ξάνθης καθώς ακριβώς έξω από τον προαύλιο χώρο υπάρχει η τελευταία στάση του αστικού με προορισμό την Πανεπιστημιούπολη. 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία και απορία μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο των συνάξεων μέσω του τηλεφώνου 6972242146.



Δεν υπάρχουν σχόλια