GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πότε ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη-Σμύρνη

Την ερχόμενη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη-Σμύρνη.


Την ερχόμενη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη-Σμύρνη.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, έπειτα από ενδελεχή σχεδιασμό και μακροχρόνιο προγραμματισμό, με υπομονή και επιμονή, με συνομιλίες και συνεργασίες, με θέληση και πάθος, ένα μεγάλο όραμα της Levante Ferries πραγματοποιείται. Η θαλάσσια διασύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Σμύρνη είναι γεγονός, εκπληρώνοντας έτσι την έντονη και διαχρονική επιθυμία των δύο λαών για μια εύκολη και άνετη ένωση δια θαλάσσης, προσθέτει στο ιστολόγιό της.

Το πλοίο με ελληνική σημαία έχει μήκος 158,42 μέτρα, πλάτος 21,60 μέτρα και μέγιστο βύθισμα 5,719 μέτρα. Η μέγιστη ταχύτητα του είναι 20 κόμβοι και η υπηρεσιακή 18 κόμβοι ενώ έχει την ικανότητα μεταφοράς 948 επιβατών με τετράκλινες, δίκλινες καμπίνες και καθίσματα αεροπορικού τύπου. Επίσης έχει χωρητικότητα φορτηγών 1.000 lane meters και 300 ΙΧ αυτοκινήτων.

Το «Smyrna di Levante» αναμένεται το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, όπου εκεί εκπρόσωποι των φορέων και των αρχών της πόλης πρόκειται να ξεναγηθούν στο σκάφος, το οποίο έχει κατασκευαστεί στη Δραπετσώνα από όπου θα ξεκινήσει το ταξίδι του για τη Θεσσαλονίκη.





Δεν υπάρχουν σχόλια