GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μία καρδιά γεμάτη πλαστικά καπάκια για τους ΑμΕΑ συμπολίτες μας. Η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης παρουσιάζει την «Καρδιά της Αγάπης»

  Την εγκατάσταση μιας ειδικής κατασκευής σε σχήμα καρδιάς, μέσα στην οποία θα συλλέγονται πλαστικά καπάκια, αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης σε συν...

 


Την εγκατάσταση μιας ειδικής κατασκευής σε σχήμα καρδιάς, μέσα στην οποία θα συλλέγονται πλαστικά καπάκια, αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης σε συνεννόηση με την Αντιπεριφέρεια, ενώ η επίσημη παρουσίαση της «Καρδιάς της Αγάπης» θα γίνει την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου. Σε σχετική ανακοίνωσή του το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, σας προσκαλεί στην παρουσίαση της «Καρδιάς της Αγάπης» την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:30 π.μ., στη είσοδο της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης. Η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, δείχνοντας και έμπρακτα το ενδιαφέρον των Δημοσίων Υπαλλήλων για τους ΑμΕΑ συμπολίτες μας αποφάσισε ομόφωνα, σε συνεννόηση με την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης, την εγκατάσταση ειδικής κατασκευής για την συλλογή πλαστικών καπακιών. Έτσι το καπάκι από κάθε μπουκάλι θα γίνεται χρήσιμο σε κάθε ΑμΕΑ συμπολίτη μας. Η διαχείριση της συγκεκριμένης κατασκευής θα γίνεται από τον «Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης». 

Και … Μην Ξεχνάς το ΚΑΠΑΚΙ να Κρατάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια