GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θα τους πάει ΦΥΛΑΚΗ;!!! Ο Φανουράκης πέταξε στα μούτρα του Προέδρου, την απορριπτική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου των διαγωνισμών της ΔΕΥΑΞ!

Δεν άνοιξε καν το στόμα του ο Φάνης Παπαδάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ πήγε να «παραπλανήσει» τα μέλη να ψηφίσουν κάτι που είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ αλλά ...


Δεν άνοιξε καν το στόμα του ο Φάνης Παπαδάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ πήγε να «παραπλανήσει» τα μέλη να ψηφίσουν κάτι που είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ αλλά ο αντιδήμαρχος Οικονομικών είχε την απόφαση στην τσάντα του! Και την του "πέταξε" στα μούτρα!
ΑΠΩΝ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΛΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ μπροστά στην κατακραυγή, απέσυρε τελικά τα θέματα της χθεσινής έκτακτης συνεδρίασης της ΔΕΥΑΞ και μη τολμώντας να τα βάλει με τον Φανουράκη, άρχισε να απειλεί τον αντιδήμαρχο Γιάννη Ζερενίδη, μπερδεύοντάς τον με τους... υπαλλήλους και την Λυκίδου!

Κι όμως... Η χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ στις 14.30 τελικά...δεν έγινε ποτέ, αφού ο Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης παρά την παρέμβαση του Δήμαρχου Τσέπελη στα μέλη, υπέστη... Σκωτσέζικο ντουζ!!!

Κοινώς, ΑΠΕΚΡΥΨΕ μια μεγάλη αλήθεια!

Ότι το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ συνέδριο όχι απλώς «βρήκε» ελλείψεις στους φακέλους Διαφωνισμών δυο έργων της ΔΕΥΑΞ που αποτελούσαν το μεγάλο «όνειρο» του Προέδρου και για το οποίο είχε μιλήσει κάποτε και ο Γιάννης Τσεγγελίδης, και είχε εξαγγείλει πομποδώς ο ίδιος σε συνεντεύξεις του και είναι ύψους 11 περίπου εκατ. ευρώ, αλλά τους ΑΠΕΡΡΙΨΕ και τους δυο!!!

Η σύμπτωση; Και τα δυο έργα, δόθηκαν στις εταιρείες Ν. ΜΠΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΚΕ και ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ από τη Κομοτηνή, με την πρώτη να έχει γραφεία και στην Αθήνα!!!

Στην ουσία δηλαδή φαίνεται μπροστά η εταιρεία ΕΡΓΟ ΜΠΕΤΟΝ που όπως γράψαμε έχει έδρα στη Κομοτηνή αλλά και... παράρτημα στην Αθήνα!

Και καθώς φαίνεται έχει και μεγάλες προσβάσεις σε ... πολιτικούς κύκλους της γειτονικής Κομοτηνής;! Και γι' αυτό προφανώς ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ νομίζει οτι είναι στο...απυρόβλητο!

(σ.σ. Να γράψουμε και ονόματα;)

ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Ποιο ήταν λοιπόν ΚΡΙΣΙΜΟ θέμα της χθεσινής συνεδρίασης της ΔΕΥΑΞ. Ήταν το 7ο με θέμα: «Έγκριση 5ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού για το έργο «Ενεργειακή Αναβάθμιση Γεωτρήσεων και Αντλιοστασίων Ύδρευσης και Αποχέτευσης της ΔΕΥΑ Ξάνθης»!


Δηλαδή νέο...πρακτικό για ένα έργο που ωστόσο απορρίφθηκε από το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, αλλά ο Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης απέκρυψε από τα μέλη!! (σ.σ. Να υπογράψουν δηλαδή για να μην πάει φυλακή ο ίδιος, αλλά να πάνε...αυτά;!)

Στη χθεσινή λοιπόν συνεδρίαση, ο πρώτος που αντέδρασε ήταν το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. και πολιτικός μηχανικός Γιάννης Ζερενίδης  που ευθύς εξ’ αρχής είπε στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ ότι «θα καταψηφίσει το συγκεκριμένο θέμα, διότι είναι παράνομο αυτό που κάνει, αφού έχουν απορριφθεί από το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ και οι δυο Ευρωπαϊκοί διαγωνισμοί!»



 

-Που επισημαίνω δόθηκαν στις ίδιες εταιρείες της Κομοτηνής;!

Ο Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης τότε εξανέστη, άρχισε να φωνάζει και να λέει ότι «δεν συμβαίνει αυτό», για να πάρει τον λόγο τότε ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης και να βγάλει το...σχετικό έγγραφο του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ που ανοιχτά βέβαια εγγράφως ομιλεί περί ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ!

Και τα μέλη του Δ.Σ. (Φάνης Παπαδάκης, Τόλης Ελευθεριάδης, Μούρκας ) να παρακολουθούν άφωνα!!!  Μόνο ο Σουά βάζει παντού την υπογραφή του και δεν φοβάται τίποτα, επειδή προφανώς έχει πλάτες.... τον "Ψευτομουφτή" Ξάνθης και τον Τουρκικό Πρόξενο!!;;

Και η όλη διαδικασία του Προέδρου ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΗ και γι’ αυτό απουσίαζε άλλωστε και ο Νομικός της εταιρείας Στέργιος Γιαλάογλου!!!

Σημειώνω ότι Γιάννης Ζερενίδης και Μανώλης Φανουράκης, είναι αναπληρωματικά μέλη της ΔΕΥΑΞ και αντικατέστησαν τους Καρά Ομάν Λεβέντ και Πάνο Αμβροσιάδη που απουσίαζαν!!!

Φυσικά επικράτησε πανικός, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδής ομολόγησε ότι πήγε μαζί με τον Δήμαρχο Τσέπελη στο ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ και πράγματι τα δυο έργα του συγκεκριμένου διαγωνισμού έχουν απορριφθεί, αλλά κατέθεσαν...ένσταση!!!

Το κλίμα της συνεδρίασης φυσικά μετά τις παραπάνω τοποθετήσεις των Γιάννη Ζερενίδη και Μανώλη Φανουράκη «φούντωσε» με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ να βάζει τις φωνές στον πρώτο και αυτός να του απαντάει, «δεν μιλάς σε εργαζόμενους και τους υπαλλήλους σου...», τον Φάνη Παπαδάκη, τον Μούρκα και τον Τόλη Ελευθεριάδη να μην μιλάνε και τον Πρόεδρο Ιπποκράτη Καμαρίδη να αποσύρει πανικόβλητος και τα 14 θέματα της συνεδρίασης και να την... αναβάλει, προκειμένου στην επόμενη συνεδρίαση να ρθούνε στις θέσεις Γιάννη Ζερερίδη και Φανοουράκη οι Λεβέντ και Πάνος Αμβροσιάδης και να ΨΗΦΙΣΟΥΝ την ΠΑΡΑΝΟΜΗ πρακτική του!!!

Δηλαδή ο γιατρός και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ για να «σώσει» τον εαυτό του από την απόρριψη των δυο διαγωνισμών από το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, θέλει να βάλει... ΦΥΛΑΚΗ τα μέλη που θα υπογράψουν μια παράνομη πρακτική του;

Αλήθεια ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος τι λέει για όλα αυτά; 

ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ 

ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

 











ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ
ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΝΕΟ ΕΡΓΟ... ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


Και το τραγελαφικό της όλης ιστορίας.

Η χθεσινή συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ επρόκειτο να γίνει στις 14.30 και ο Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης εκτός ημερήσιας διάταξης έφερε καινούργιο θέμα που αφορά νέο έργο, ύψους 5 εκατ. ευρώ περίπουι!!!

Χωρίς να προλάβουν καν να το διαβάσουν δηλαδή και....απλά τα ΜΕΛΗ να το ψηφίσουν! Κι έπεται και συνέχεια...





Δεν υπάρχουν σχόλια