GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η Σαμοθράκη γίνεται και πάλι κέντρο διαλόγου για τη Δημοσιογραφία

  Στις 21-23 Οκτωβρίου το 17ο Δημοσιογραφικό Συνέδριο Σαμοθράκης

 


Στις 21-23 Οκτωβρίου το 17ο Δημοσιογραφικό Συνέδριο Σαμοθράκης

Περισσότεροι από 80 δημοσιογράφοι, εργαζόμενοι στην Ενημέρωση, ερευνητές, εκπρόσωποι ευρωπαϊκών οργανισμών για τη δημοσιογραφία και τα ΜΜΕ, εκπρόσωποι των ελληνικών ενώσεων συντακτών και πολιτικοί θα συμμετάσχουν στις εργασίες του 17ου Δημοσιογραφικού Συνεδρίου Σαμοθράκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 21-23 Οκτωβρίου στο νησί της Σαμοθράκης.

Το Συνέδριο, που για περισσότερα από 15 χρόνια αποτέλεσε θεσμό για την ελληνική δημοσιογραφία, αναβιώνει φέτος μετά από χρόνια, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε συνεργασία με τις Ενώσεις Συντακτών και με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. 

Αντικείμενο των εργασιών θα είναι η Ασφάλεια των Δημοσιογράφων και η Ελευθερία του Τύπου, ζητήματα που απασχολούν σε κορυφαίο επίπεδο τον ευρωπαϊκό διάλογο για την Ενημέρωση. Η Ευρωπαϊκή Πράξη για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων, οι επιθέσεις που δέχονται οι εργαζόμενοι στην Ενημέρωση, τo φαινόμενο των SLAPPS, οι παράγοντες που περιορίζουν την ελευθερία του Τύπου στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, είναι μεταξύ των θεματικών πεδίων που θα συζητήσουν οι σύνεδροι.  

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου, οι εισηγητές και άλλες πληροφορίες είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: press-samothraki.gr

Στην ίδια σελίδα μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εργασίες του Συνεδρίου διαδικτυακά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια