GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προσοχή στους οδηγούς της Ξάνθης και όχι μόνο…

  Νεαροί φαίνεται πως παίζουν το παιχνίδι της πρόκλησης και μαζί παίζουν και τη ζωή τους κορώνα γράμματα σε δρόμους της Ξάνθης. 

 


Νεαροί φαίνεται πως παίζουν το παιχνίδι της πρόκλησης και μαζί παίζουν και τη ζωή τους κορώνα γράμματα σε δρόμους της Ξάνθης. 

Μου το κατήγγειλε φίλος το μεσημέρι της Παρασκευής και αμέσως ενημέρωσα την Αστυνομία μπας και γλιτώσουμε τα χειρότερα.

Θα ήθελα με αφορμή μια καταγγελία που δέχθηκα από φίλο την Παρασκευή, να επιστήσω την προσοχή των οδηγών της Ξάνθης και όχι μόνο, καθώς όπως μου μετέφεραν, νεαροί μάλλον παίζουν το παιχνίδι της πρόκλησης και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους, αλλά και δημιουργούν πολλές συνθήκες που οδηγούν σε ατύχημα.

Όπως μου κατήγγειλαν την Παρασκευή λοιπόν, σε δρόμο της Εκτενεπόλ, πίσω από το Γηροκομείο, νεαρά άτομα πετούν κάτι στον δρόμο ή κάνουν πως πετούν κάτι και πηδούν με φόρα για να το πάρουν την ώρα που διέρχονται από εκεί οχήματα, με αποτέλεσμα οδηγοί που δεν είναι αρκετά προσεκτικοί, να φρενάρουν απότομα. 

Δεν ξέρω κατά πόσο θα πρέπει να ανησυχούν ακόμα και οι γονείς νεαρών ατόμων, όμως οι καιροί είναι πονηροί και σίγουρα το διαδίκτυο χειροτερεύει την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια