GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δεν απαντάει εάν θα είναι υποψήφια με τον Τοψίδη η Φελίνα Καζάκου!

  Η Φελίνα Καζάκου είναι περιφερειακή σύμβουλος Ροδόπης με την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Περιφερειακή Σύνθεση» του Χριστόδουλ...

 


Η Φελίνα Καζάκου είναι περιφερειακή σύμβουλος Ροδόπης με την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Περιφερειακή Σύνθεση» του Χριστόδουλου Τοψίδη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Παρόλα αυτά, απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα για το εάν θα είναι ή όχι υποψήφια με την παράταξη του κου Τοψίδη στις επόμενες περιφερειακές εκλογές.

Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για “κάθοδο” στις βουλευτικές εκλογές, προφανώς με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς να το ονομάζει. Δήλωσε πάντως παρούσα κι έτοιμη να φανεί χρήσιμη για τον τόπο.

Στο ράδιο Χρόνος 87.5fm είπε χαρακτηριστικά: «Ήδη διανύουμε μια κρίσιμη προεκλογική περίοδο. Πιστεύω ότι η παράταξη του κου Τοψίδη είναι έτοιμη. Προσωπικά δηλώνω παρούσα σε οποιεσδήποτε εξελίξεις είτε αυτές τοπικής αυτοδιοίκησης, είτε οτιδήποτε άλλο θα με κάνει χρήσιμη για τον τόπο μου και τους συμπολίτες μας.

Προσπαθώ να ανταποκριθώ και να είμαι χρήσιμη για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του. Μακάρι στις επόμενες εκλογές βουλευτικές ή αυτοδιοικητικές εκλογές να είμαστε περισσότερες γυναίκες».

  • -Αλλά για την ταμπακιέρα... λέξη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια