GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μαθητές και εκπαιδευτικοί από Γαλλία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Τσεχία και Ισλανδία επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Διομήδειας

  Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus

 Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus

Το Δημοτικό Σχολείο Διομήδειας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus υποδέχθηκε μαθητές και εκπαιδευτικούς από τις χώρες: Γαλλία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Τσεχία και Ισλανδία.

Εκ μέρους του Δήμου Αβδήρων στην υποδοχή παρέστη ο Δήμαρχος Αβδήρων και η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Εκπαίδευσης κ. Χατζηδημητρίου Βαλεντίνα.

Σε κάθε αποστολή από κάθε χώρα δόθηκαν αναμνηστικά δώρα μαζί με χάρτες και φυλλάδια από το Δήμο Αβδήρων. Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου μαζί με τους μαθητές των άλλων χωρών χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και πραγματοποίησαν διάφορες δράσεις με θέμα το ”Νερό”.

Στο Δημοτικό Σχολείο Διομήδειας φοιτούν 145 μαθητές από τους οικισμούς: Διομήδεια, Μαγικό, Αυξέντιο, Φελώνη, Π. Κατράμιο και Αλκυώνη. Ο Δήμος Αβδήρων κατασκευάζει ένα σύγχρονο κτίριο αιθουσών διδασκαλίας που θα συμπεριλαμβάνει και τον απαιτούμενο εξοπλισμό συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000.€ από το πρόγραμμα ΄΄ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ΄΄.

Ο Δήμαρχος Αβδήρων συγχαίρει τον Διευθυντή και τους Εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Διομήδειας για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Erasmus.










Δεν υπάρχουν σχόλια