GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Επεισόδιο Μελισσανίδη-Λουτσέσκου: «Φύγε από εδώ! Μου δίνεις το χέρι;»

Μίνι επεισόδιο σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Ραζβάν Λουτσέσκου, πριν την έναρξη του αγώνα της Α...


Μίνι επεισόδιο σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Ραζβάν Λουτσέσκου, πριν την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Opap Arena, που βρήκε νικήτρια την Ένωση 2-0.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, όταν ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ πήγε να του δώσει το χέρι στη φυσούνα, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, του απάντησε με επιθετικό τόνο. «Έρχεσαι εδώ, κάνεις αυτά πράγματα μου δίνεις το χέρι.. Φύγε από εδώ», του είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε και  κάποια «γαλλικά».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε για τα αποδυτήρια χωρίς να δίνεται συνέχεια στο περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι παλαιότερα είχε υπάρξει «φλερτ» της ΑΕΚ με τον Λουτσέσκου, όμως τον τελευταίο καιρό εκτυλίσσεται μια κόντρα του Ρουμάνου με την Ένωση, μετά και από δηλώσεις του τελευταίου, ενώ σήμερα, πριν από το ξεκίνημα του αγώνα, κάποιος χειρονομίες του Λουτσέσκου προς τον κόσμο, σχολιάστηκαν πολύ αρνητικά από τους κιτρινόμαυρους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια