GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η νέα πρόκληση του Ζεϊμπέκ με Τούρκο Πρόξενο, «Ψευτομουφτήδες» και Δήμαρχο ... ΥΠΕΧΩΔΕ Ντελή Ριτβάν!

  «Μέχρι τώρα ξέραμε ότι ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν είναι «κολλητός» μόνο τον Δήμαρχο Τσέπελη και τα γνωστά φερέφωνά του, τα οποία την πε...

 «Μέχρι τώρα ξέραμε ότι ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν είναι «κολλητός» μόνο τον Δήμαρχο Τσέπελη και τα γνωστά φερέφωνά του, τα οποία την περίοδο εκλογής του νέου «Ψευτομουφτή» Ξάνθης, τα οποία «ενίσχυσε» με 35.000 ευρώ από τη μια να στηρίξουν τις πρακτικές του κι άλλη να... λασπώσουν τον Πάνο Παπαδόπουλο!

Η κατάσταση ωστόσο φαίνεται να έχει ξεφύγει πλέον, αφού ο Δήμαρχος Μύκης και... ΥΠΕΧΩΔΕ (λόγω του κρατικού τζιπ με το οποίο κυκλοφορεί μετά από παρέμβαση του βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρου Τσιλιγγίρη), αφού έχει γίνει πλέον ένα με τον... βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπεκ!

*Ιδού λοιπόν και η νέα αποκάλυψη από την γνωστή δημοσιογράφο Κατερίνα Καλεντερίδου που δημοσίευσε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική φωτογραφία που δείχνει Ζεϊμπέκ και Ντελή Ριτβάν σε κοινή... «γιάφκα» με τον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής και τους «Ψευτομουφτήδες» Ξάνθης και Κομοτηνής, συμπτωματικά την ίδια μέρα που στην Πράγμα «συναντιόταν» Κυριάκος Μητσοτάκης και Ερντογάν!
  • Ιδού τι αναφέρει η ανάρτηση:

«Katerina Kalenteridou. Ένταση μεταξύ @PrimeministerGR & @RTErdogan στο δείπνο των ηγετών στην Πράγα. Την ίδια ώρα στη #Θράκη η προκλητικότητα συνεχίζεται. Ο γνωστός πια βουλευτής του @syriza_gr στην #Ξάνθη σε τραπέζι με ψευτομουφτήδες & Γενικό Πρόξενο Τουρκίας... Πόσο ακόμα να κλείσουμε τα μάτια...».
  • Πόσο ακόμη λοιπόν θα πρέπει να κλείσουμε τα μάτια;!!!.......


*Κι επειδή διαφημίζει αριστερά και δεξιά ο «άφαντος» βουλευτής της Ν.Δ. Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης -που έκανε στο Δήμαρχο Μύκης και το «ρουσφέτι» με το γνωστό τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ- ότι στις Εθνικές εκλογές θα έχει την στήριξη του... Ντελή Ριτβάν, ρωτάω και αυτόν!!!

Σπύρο, πόσο ακόμη θα "κλείνεις" τα μάτια τόσο για τον Ζεϊμπέκ Χουσείν, όσο και για τον Ντελή Ριτβάν;.......

*Μπορείς να μας πεις κύριε Σπύρο Τσιλιγγίρη, πως γίνεται και ο «δικός σου» Δήμρχος Μύκης, φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον... βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ, ενώ χάρις σε σένα... πήρε το τζιπ από το ΥΠΕΧΩΔΕ και το κυκλοφορεί ως... ιδιωτικό;


(σ.σ. Η φωτογραφία με τον Ντελή Ριτβάν είναι από το Μνημόσυνο για τον Σαδίκ στο οποίο πήγε με το... υπηρεσιακό τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ, το πετρέλαια του οποίου δεν προλαβαίνει να πληρώνει ο... Δήμος Μύκης!!! Και την αφιερώνω εκτός από το ΥΠΕΞ, την ΕΥΠ, τον Πέτσα, τον Βορίδη, τον Αμοιρά και φυσικά και στον Κώστα Καραμανλή τον νεώτερο)

Και ερωτώ και τους νεοδημοκράτες τύπου Σπύρου Τσιλλιγίρη κλπ που ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ το σκάνδαλο του... ΣΥΡΙΖΑ που πρώτος αυτός «παραχώρησε» το τζιπ στο Δήμο Μύκης με Υπουργό τον Σπίρτζη αλλά δεν κυκλοφορούσε ο πρώην Δήμαρχος Τζεμήλ Καπζά γιατί δεν μπορούσε να βγάλει πινακίδες;

Πόσο ακόμη θα συνεχίσετε να εκθέτετε τον Πρωθυπουργό και τη Νέα Δημοκρατία, Σπύρο Τσιλιγγίρη, Αλέξη Νταμπουρατζή και κουμπάρε (του) Αντώνη Πασχάλη;

Δεν υπάρχουν σχόλια