GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΤΑ… "ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ" ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ!

  Η καταγγελία από συμπολίτισσά μας είναι ιδιαίτερα σοβαρή και θα πρέπει να την λάβει σοβαρά υπόψη η Τροχαία Ξάνθης, πριν έχουμε κάποιο ατύχ...

 


Η καταγγελία από συμπολίτισσά μας είναι ιδιαίτερα σοβαρή και θα πρέπει να την λάβει σοβαρά υπόψη η Τροχαία Ξάνθης, πριν έχουμε κάποιο ατύχημα στον επικίνδυνο κόμβο του Νοσοκομείου Ξάνθης όπου δεν λειτουργούν τα φανάρια:

Αυτούσια η ανάρτηση καταγγελία αλλά και τα σχόλια άλλων συμπολιτών μας:

«Ευμορφία Πετσιάνη: Ώρα 8:00 το πρωί... μαθητές οδηγοί κ αμάξια σε σύγχυση!!! Οποίος προλάβει.. κι όλοι βιάζονται... και τα φανάρια διακοσμητικά!!!

Συχνο φαινόμενο τώρα τελευταία... αν πεις και στις διαβάσεις στον κόμβο για νοσοκομείο ...σπανίζουν οι οδηγοί που θα σταματήσουν να για να περάσουν τα παιδιά για το σχολείο... ράλι Ακρόπολις!!! Τρέμει η ψυχή σου να πατήσεις στη σχεδόν ανύπαρκτη διάβαση που έχει αλλοιωθεί με το πέρασμα του χρόνου... κάπου - κάπου υπάρχει κι ένας φιλότιμος οδηγός που σταματάει για να περάσει το στουρμο..!!!!!

Προσοχή μεγάλη λοιπόν... σ’ αυτούς που κινούνται στην περιοχή όσο για μας τους υπόλοιπους που πετάμε γιατί πλέον για να περάσεις απ' τα φανάρια του Ησαΐ... ανάμεσα από διπλές σειρές αμαξιών με κυκλοφοριακή αγωγή μηδέν μόνο πετώντας θα φτάσουμε στις δουλειές μας!!!

Και δεν φτάνει αυτό... μας κοιτάζουν κ με μισό μάτι  βρίζοντας που τολμησαμε να κάνουμε ότι θα... ξεκινήσουμε να περάσουμε κι αυτή την διάβαση με κίνδυνο μη μας παρασύρει κάποιος γρήγορος - νυσταγμένος - αφηρημένος οδηγός ..μιας κι οι περισσότεροι το πρωί είναι στον αυτόματο!!!!!

-George Parashou: Έχει 1 μήνα τα πρωινά δεν δουλεύουν...

-Ευμορφία Πετσιάνη: George Parashou το γνωρίζουμε καλά όσοι πια πετώντας πάμε στις δουλειές μας..!!! (αυτοσαρκάζομαι πια γιατί δεν μένει κ κάτι άλλο να κάνεις σ' αυτή την πόλη... των λίγων κι εκλεκτών πολιτών της....)

-Katerina Aslanidou: Πολύ συχνό το φαινόμενο όντως γιατί περνάω κάθε μέρα από κει… δεν θα πω πάντα αλλά 9.5 στις 10 φορές θα σταματήσω να περάσουν οι πεζοί σε όλες τις διαβάσεις της πόλης τουλάχιστον σε αυτές που ξέρω ότι κάποτε υπήρχαν γιατί δεν τις βλέπεις κιόλας αλλά πρέπει να πω ότι βλέπω κάθε μέρα παιδιά που πάνε η σχολάνε από τα σχολεία τους να περνάνε με κόκκινο για τους πεζούς φανάρι με μαγκιά κ στιλ του είμαι πεζός περνάω κ άντε μαμησου αμάξι... δεν είναι έτσι όλοι πρέπει να σέβονται όλους… περπατάνε τα πιτσιρίκια τα μισά στο πεζοδρόμιο κ επειδή σε χωράει όλη η παρέα να είναι δίπλα δίπλα κάποια είναι στο δρόμο αντί να περπατήσουν από πίσω... επίσης οδηγοί που σχεδόν σε καρφώνουν από πίσω κ πατάνε κόρνες έτσι κ σταματήσεις να περάσει ο πεζός κ πεζοί που απαιτούν να σταματήσεις να περάσουν ενώ δεν είναι σε διάβαση κ η διάβαση είναι στα 5 μέτρα πιο κάτω ...επίσης δεν περνάμε το δρόμο διαγώνια αγαπητέ πεζέ... επίσης μηχανάκι ντελιβερα κούριερ κ γενικά δεν προσπερνάμε μέσα στην πόλη κ ειδικά όταν το αμάξι πατάει φρένο για να περάσει πεζός... μου έχει τύχει να σταματήσω κ με έρθει από πίσω μηχανάκι βολίδα ζήτησα εγώ συγνώμη από την κυρία γιατί θα την πάταγε επειδή εγώ σταμάτησα στις διαβάσεις για να περάσει...

-Ευμορφία Πετσιάνη: Katerina Aslanidou Δεν θα Διαφωνήσω...!!!

-Κωνσταντίνος Ξυνοτρούλας: Βρε... Από τύχη ζούμε! Τι δεν καταλαβαίνετε! Αναρχία από πεζούς και οδηγούς.

-Katerina Aslanidou: Πολλά λάθη από τους οδηγούς αλλά πολλά λάθη κ από πεζούς...δεν βγάζεις άκρη...

Dimitris Kaltsas: Θεόδωρος Στεργής Η παιδεία μας

Εφη Αραμπατζιδου: Η τροχαία αν βγει ένα πρωί από Καλλιθέα ως Ησαΐα οι μισοί κ παραπάνω θα ψάχνουν πινακίδες... μηδέν σεβασμός στους μαθητές τόσων σχολικών συγκροτημάτων εκεί... ντροπή μας.

-Giorgos Kenourgios: Και να δουλεύουν τα φανάρια... οι μισοί δεν σταματάνε... this is Xanthi.

Και το βράδυ γύρω στις 11 καθημερινά σβήνουν... δήμος πρότυπο...».

-Δήμος… Τσέπελη - Φανουράκη φίλε μου. Μάλλον έχεις «κολλήσει» στο παρελθόν...!










































Δεν υπάρχουν σχόλια