GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τους πήραν στο «ψιλό»! Μετά τα ... παπούτσια, αφρούς (!) γέμισε το κακόγουστο σιντριβάνι της πλατείας της Ξάνθης!

  Για κλάματα ή για....γέλια για το χάλι της ανύπαρκτης σημερινής δημοτικής αρχής που επί 5-6 μήνες είχε το συγκεκριμένο  σιντριβανάκι με .....

 


Για κλάματα ή για....γέλια για το χάλι της ανύπαρκτης σημερινής δημοτικής αρχής που επί 5-6 μήνες είχε το συγκεκριμένο  σιντριβανάκι με .... αναμμένες λάμπες και εκτός λειτουργίας!

 Για κλάματα ή για....γέλια για το χάλι της ανύπαρκτης σημερινής δημοτικής αρχής που επί 5-6 μήνες είχε το συγκεκριμένο  σιντριβανάκι με .... αναμμένες λάμπες, πεταμένα παπούτσια  και εκτός λειτουργίας!;

Το σιντριβανάκι ξαναλειτούργησε την Παρασκευή 28/10 με τα νερά...να πλημμυρίζουν όλο το χώρο! Και το Σάββατο, έβαζε....αφρούς

Απίστευτο κι όμως αληθινό....

Μετά λοιπόν τα «παπούτσια» που βρέθηκαν στο κάκιστο σιντριβανάκι ης Κεντρικής πλατείας απέναντι από το δημαρχείο προφανώς από δημότες που αγανάκτησαν με την αδιαφορία του Δήμαρχου Τσέπελη επί 5-6 μήνες να μη μπορεί να το λειτουργήσει για να δροσίσει τον κόσμο και τους διερχόμενους, ήρθαν οι....»αφροί»!

Συγκεκριμένα πριν 2-3 μέρες ο Δήμος υποτίθεται ότι αποκατέστησε την βλάβη –είδε διαρροή νερό- στο σιντριβανάκι, ωστόσο το νερό και πάλι χύνονταν έξω από τη δεξαμενή την περασμένη Παρασκευή...!


Τελικά το  Σάββατο (29/10) ωστόσο οι πολίτες που περνούσαν την πλατεία  του πόλης, είδαν το σιντριβάνι να βγάζει....αφρούς!!!

Προφανώς από κάποιους πολίτες που πήραν στο «ψιλό» την σημερινή δημοτική αρχή με αποτέλεσμα να αποθανατίσει την  «ιστορική» στιγμή των... «αφρών» και...»αναστεναγμών» και έκανε «πάρτι» το «διαδίκτυο»!!

Ένα σιντριβανάκι  κακόγουστο όπως και το έτερο (μεγάλο σιντριβάνι...) που κατασκεύασαν καταστρέφοντας τον ιστορικό πλάτανο για να κάνουν την απίστευτη πλατεία «τέρας», το χειρότερο και πλέον ακατάλληλο έργο όλων των αιώνων στη Ξάνθη!

Με την ΠΑΚΕΘΡΑ να συγκεντρώνει επί δυο χρόνια υπογραφές, ωστόσο στη συνέχεια υποχώρησαν και...έγιναν άφαντες και οι υπογραφές>! 

Επί Λάκη Στυλιανίδη, Τσέπελη, Δημήτρη Μπένη ως εργολάβου μάλιστα της πλατείας κλπ 

-Τους πήραν στο «ψιλό»! Μετά τα...παπούτσια, αφρούς γέμισε το σιντριβάνι της πλατείας!

(σ. σ. Μανώλη το μυτερό παπούτσι και φώτο τάχιστα με τους....αφρούς! Που μην αγχώνεσαι...πάντα θα "επιπλέουν" )

Δεν υπάρχουν σχόλια