GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Ιάσμου, ανακοίνωσε ο Τζανέρ Ιμάμ με αιχμές κατά Οντέρ Μουμίν!

  Την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Ιάσμου ανακοίνωσε και επίσημα το βράδυ του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου ο Τζανέρ Ιμάμ, δικηγόρος και δημοτικός σ...

 

Την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Ιάσμου ανακοίνωσε και επίσημα το βράδυ του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου ο Τζανέρ Ιμάμ, δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Καδή Ισμέτ.

Ο Τζανέρ Ιμάμ είχε κάνει δημόσια γνωστές τις προθέσεις του ήδη από τον περασμένο Μάρτιο όταν και δήλωνε το παρών για «ένα καλύτερο αύριο» στον Δήμο Ιάσμου και τονίζοντας την αναγκαιότητα να «δημιουργηθεί ένα μέτωπο ενότητας, σύμπνοιας και ελπίδας».

Το απόγευμα του Σαββάτου συναντήθηκε σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής με πολυπληθή ομάδα συνδημοτών του, οι οποίοι θα τον στηρίξουν στο εγχείρημα του και μετά το πέρας της συνάντησης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του, απευθύνοντας κάλεσμα συμπόρευσης σε χριστιανούς και μουσουλμάνους.

Στο μήνυμα του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2023. Σας καλώ να πορευτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τον Δήμο Ιάσμου της νέας εποχής. Αγκαλιάστε την πρωτοβουλία μου και των συνεργατών μου, δώστε δύναμη στην υποψηφιότητά μου ως Δήμαρχος Ιάσμου και εμπιστευτείτε το όραμά μου. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να «ξαναχτίσουμε» τις Αξίες και τις Αρχές του Δήμου μας! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να «ξαναχτίσουμε» τον Δήμο Ιάσμου του πολιτισμού, της ανάπτυξης, της αισιοδοξίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια