GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η Ξάνθη έχει ανάγκη από Τουρισμό και δυστυχώς δεν βλέπουμε να μπαίνει γερά στο παιχνίδι

Κανένας από τους αρμόδιους. 40 κρουαζιερόπλοια μέχρι το τέλος του έτους αναμένονται στην Καβάλα. Τελικά θα υπάρξει κάποια στιγμή προγραμματι...


Κανένας από τους αρμόδιους. 40 κρουαζιερόπλοια μέχρι το τέλος του έτους αναμένονται στην Καβάλα. Τελικά θα υπάρξει κάποια στιγμή προγραμματισμός ή στον αυτόματο πιλότο θα συνεχίσει η περιοχή μας!!!

Τέσσερις Δήμους διαθέτει η Ξάνθη και μια Περιφερειακή Ενότητα ως Διοικητικά στρατηγεία της περιοχής, φορείς και εκπροσώπους να γεμίζουν καρέκλες και δεν αντιλαμβάνονται πως η περιοχή μας έχει άμεση ανάγκη από Τουρισμό!!

Όπως με πληροφόρησε φίλος, στη γειτονική Καβάλα, αναμένονται μέχρι το τέλος του έτους 40 κρουαζιερόπλοια και ήδη εκεί ο Εμπορικός Σύλλογος ενημέρωσε τα μέλη του, για να προγραμματίσουν το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τους, όμως εδώ στην Ξάνθη δυστυχώς βλέπουμε πως δεν είμαστε σε θέση να εκμεταλλευτούμε ούτε και την σκόνη που αφήνουν στις γύρω περιοχές οι Τουρίστες.

Είναι δυνατόν μέχρι στιγμής, να μην υπάρχει μια κοινή πορεία από όλους, σε Τουριστική Ανάπτυξη από την παραλία μέχρι τα βουνά της Ξάνθης;;; Είναι δυνατόν να παραμένουμε αγκυλωμένοι στα ίδια και στα ίδια, που ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν;;; Είναι δυνατόν η Ξάνθη να διαθέτει ένα μεγάλο εμπορικό Λιμάνι, και ένα Λιμενικό Καταφύγιο και να μην μπορούμε τόσα χρόνια να τα εξελίξουμε και να τα εξοπλίσουμε με χρήματα από Ευρωπαϊκά Προγράμματα, έτσι ώστε να δει επιτέλους άνθιση η Περιοχή μας!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια