GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ερώτημα προκαλεί γιατί σιωπά ο Τσίπρας στη νέα πρόκληση Ζεϊμπέκ με Τούρκο Πρόξενο, «Ψευτομουφτήδες» και Δήμαρχο ... ΥΠΕΧΩΔΕ Ντελή Ριτβάν!

Έντονα ερωτηματικά προκαλεί η νέα πρόκληση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ, και συμμετέχει πλέον ανοιχτά σε "συσκέψεις" με...

Έντονα ερωτηματικά προκαλεί η νέα πρόκληση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ, και συμμετέχει πλέον ανοιχτά σε "συσκέψεις" με τον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής και τους "Ψευτομουφτήδες" Ξάνθης και Ροδόπης και μάλιστα σε μια περίοδο που ο Ερντογάν και οι Υπουργοί του, απειλούν με πόλεμο τη χώρα μας και προκαλούν συνέχεια.
  • Και για όλα αυτά, ΣΙΩΠΟΥΝ Τσίπρας και επίσημος ΣΥΡΙΖΑ!
*Υπενθυμίζουμε την νέα αποκάλυψη από την γνωστή δημοσιογράφο Κατερίνα Καλεντερίδου που δημοσίευσε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική φωτογραφία που δείχνει Ζεϊμπέκ και Ντελή Ριτβάν σε κοινή... «γιάφκα» με τον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής και τους «Ψευτομουφτήδες» Ξάνθης και Κομοτηνής, συμπτωματικά την ίδια μέρα που στην Πράγμα «συναντιόταν» Κυριάκος Μητσοτάκης και Ερντογάν!
  • Ιδού τι αναφέρει η ανάρτηση:


«Katerina Kalenteridou. Ένταση μεταξύ @PrimeministerGR & @RTErdogan στο δείπνο των ηγετών στην Πράγα. Την ίδια ώρα στη #Θράκη η προκλητικότητα συνεχίζεται. Ο γνωστός πια βουλευτής του @syriza_gr στην #Ξάνθη σε τραπέζι με ψευτομουφτήδες & Γενικό Πρόξενο Τουρκίας... Πόσο ακόμα να κλείσουμε τα μάτια...».

Πόσο ακόμη λοιπόν θα πρέπει να κλείσουμε τα μάτια;!!!

-Πόσο ακόμη κύριε Τσίπρα θα κλείνετε τα μάτια; Και θα καλύπτετε τον Χουσείν Ζεϊμπέκ που συνεχίζει να εμφανίζεται περισσότερο ως "Γούρκος" παρά ως Έλληνας βουλευτής!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια