GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΞΗΛΩΣΑΝ» ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΩΡΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΊΑ ΞΑΝΘΗΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

  ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ «ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ» ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ; Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε η ανάρτηση συμπολίτισσάς μας για τους...

 ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ «ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ»

ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ;


Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε η ανάρτηση συμπολίτισσάς μας για τους βανδαλισμούς στους τάφους ακόμη και των μωρών στα δημοτικά γραφεία Ξάνθης. Χαρακτηριστικό είναι και το σχόλιο συμπολίτισσας στο fb που πήγαν –προφανώς Δροσερίτες- και ξήλωσαν το «καντήλι από μνήμα ενός μωρού.

Διαβάστε την συγκινητική ανάρτησή της αλλά και τα σχόλια δεκάδων συμπολιτών μας που λένε, ΦΤΑΝΕΙ πια!!!

(Σ.Σ. Για να δούμε, θα «συγκινηθεί» αυτή τη φορά τουλάχιστον ο Δήμαρχος Τσέπελης; Με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας;).

«Κατερίνα Κωνσταντίνου: Εσύ που πήγες σε μνήμα ενός μωρού και ξήλωσες όλο το καντήλι το οποίο ήταν και μαρμάρινο οπότε μόνο για προσωπική σου χρήση θα μπορούσες να το έπαιρνες πως σου πήγε η καρδιά να στέκεσαι πάνω από ένα μωράκι και να κάνεις κάτι τέτοιο?? Για φύλαξη στα μνήματα δε θα μιλήσω γιατί το έχουν γράψει ουκ ολίγοι και ποτέ δεν εισακούονται αλλά αν πραγματικά είδε κάποιος κάτι στη πτέρυγα που τοποθετούνται τα μωράκια θα ήθελα πληροφορίες διότι προφανώς και έγινε μέρα μεσημέρι που είναι και ανοιχτά . Αν το βλέπεις αυτό το ποστ να ξέρεις ότι αν σε έβλεπα βαρύ αυτό που θα πω αλλά θα έβρισκα σίγουρα μια θέση εκεί να σε βολεψω που αγγιξες έστω κι αυτό από το παιδί μου.

-Κατερινα Ταχ: Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά αυτό γίνετε εδώ και πολλά χρόνια,όσα παράπονα και να έχουμε κάνει δεν αλλάζει κάτι.

-Αλίκη Γρηγοριάδου: Χίλια δίκια έχεις κορίτσι μου ούτε εκεί δεν υπάρχει σεβασμός ούτε εκεί έλεος.

-Ιωάννα Μαλουμιδου: Πόσο σε λυπάμαι αλλά σε καταλαβαίνω γιατί και από του γιού μου το μνήμα έκλεψαν σχεδόν τα πάντα το σταυρό ασημί τα παιχνίδια τα λουλούδια και άλλα πολλά, όμως ο Θεός είναι πάνω μας αυτό λέω μόνο.

-Elsa Aristeidou: Της Μητέρας μου το έσπασαν το διέλυσαν του πατέρα μου και όχι μόνο όλα με την σειρά έβγαλαν τα παρτάκια τα ξήλωσαν και ότι είχε μέσα τα πήρανε όλα κατέστρεψαν το σύρμα στο βάθος πηγαίνοντας από αριστερά και μπήκαν από κει κάτι πρέπει να κάνουν δεν γίνεται αυτή η κατάσταση

-Χρύσα Χ.Ν.: Θεέ μου τι τέρατα δίποδα γίναμε.Λυπαμαι χάθηκαν οι ηθικές αξίες μας.Να βγει να ζητήσει συγγνώμη οποίος το έκανε.

-Maria Katsikidou: Η αλήθεια είναι ότι το πρόσεξα σήμερα που πήγα, γιατί είμαστε κοντά σας κ σας έχω δει αρκετές φορές να ανάβετε το καντήλακι του μικρού, είχε κ πιπίλα μέσα εάν δεν κάνω λάθος.

-Sifis Meimar: Υπάρχουν τα λεφτά Αντιδήμαρχε από τα έσοδα.....υπάρχουν και κάμερες νυχτος με υπέρυθρες.

Δεν εμποδίζουν τον αλήτη αλλά μπορεί να είναι κι ένα τρόπος εκφοβισμού η αναγνώρισης. Επί τέλους δώστε λύση..... υπεύθυνοι?

-Δημήτρη Παντονογλου: Τελείως παρατημένα και αφύλακτα. Το προσωπικό δεν επαρκεί. Η αδιαφορία των πραγματικών αρμοδίων σε όλο της το μεγαλείο. Η ξεφτίλα δεν υπάρχουν λόγια για να την καλύψουν. Ένας ιερός χώρος συνέχεια βεβηλωνεται . Αλλά ποιο βέβηλοι από τους υπεύθυνους δεν υπάρχουν. Και δεν μιλάω για τους εργαζόμενους του χώρου του κοιμητηρίου. Δεν έχουν καθόλου ντροπή. Δεν νοιάζονται για τίποτα παρά μόνο η καρέκλα.

-Spiros Agelakis: Να πάτε να πιάσετε τον μενγκαλο και να τους βρει αυτός. Αυτός ξέρει ποιοι είναι,ή θα ρίξει σύρμα να το κόψουν το βιολί αυτό.

-Κατερίνα Κωνσταντίνου: Spiros Agelakis Το έχουμε κάνει και αυτό ....Αλλά δε νομίζω να αλλάξει κάτι!

-Θεοδώρα Μωυσιδου: Ντροπή του!!

-Ελπιδα Γαλανακη: Άν είναι δυνατόν. Δεν φτανει ο πονος της απώλειας σας, που χάσατε το μωράκι σας. Να τους κοπούν τα χέρια.

-Spiros Agelakis: Ένας που να μην δουλεύει κάποια μέρα δεν μπορεί να πάει να την πέσει κάπου σε μία άκρη διακριτικά και να τον δει αυτόν τον αγνώστου πατρός σπέρμα που κάνει αυτή την βρωμιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια