GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Γ’ Εθνική: Τι θα γίνει τελικά με Αγροτικό – Πανδραμαϊκό και τους Ορφέα Ξάνθης, Άβατο & Αλεξανδρούπολη

  Την προσεχή Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022  θα προκύψουν εξελίξεις για τα κενά που πρέπει να καλυφθούν στην Super League 2. Στην σημερινή Γενική...

 


Την προσεχή Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 θα προκύψουν εξελίξεις για τα κενά που πρέπει να καλυφθούν στην Super League 2. Στην σημερινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ δεν πάρθηκε καμία απόφαση αναφορικά με τις ομάδες που θα αντικαταστήσουν όσες αποχώρησαν και αυτό αναμένεται να συμβεί στη σύσκεψη της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου στην αρχή της επόμενης εβδομάδας.

Παράλληλα, δεν υπήρξε απόφαση για το θέμα του Αγροτικού Αστέρα και του Πανδραμαϊκού, αν και το ζήτημα συζητήθηκε λόγω Μητρώου. Εδώ προκύπτει από τις πληροφορίες, ότι η ΓΣ της ΕΠΟ έδωσε την εξουσιοδότηση στην Εκτελεστική Επιτροπή να αποφασίσει για την υπόθεση αυτή, αλλά και για όλες τις ομάδες που επηρεάζονται από τις αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου για το Μητρώο. «Όσοι κέρδισαν στο γρασίδι θα πάρουν αυτό που αξίζουν, όσοι κέρδισαν δικαστικές αποφάσεις θα έχουν θετική αντιμετώπιση», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Μπαλτάκος, όπως γράφει και η Mikriliga.

Από πλευράς διοργανώτριας και δια στόματος Λεωνίδα Λεουτσάκου, πάντως, τονίστηκε ότι η Super League 2 δεν θέλει παραπάνω από μία ομάδα και ότι θα κάνει προσφυγή (υπόθεση Αγροτικού Αστέρα). Η ΕΕ της ΕΠΟ αναμένεται να πάρει απόφαση σύμφωνα με το άρθρο 79 του καταστατικού της Ομοσπονδίας περί «σωστού και δικαίου». Η απόφαση θα στηριχθεί και στη γνωμοδότηση της Επιτροπής Ελέγχου, Συμμόρφωσης και Διακυβέρνησης της ΕΠΟ, την οποία ανέπτυξε η πρόεδρός της, η ε.τ. Αρεοπαγίτης Διονυσία Μπιτζούνη, που χαρακτήρισε αντισυνταγματικό τον νόμο Αυγενάκη για το Μητρώο.

Αναφορικά τώρα με τις ομάδες της Θράκης που συμμετείχαν πέρυσι στην Γ’ Εθνική, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν αυτή την στιγμή και όπως πληροφορείται το SportsAddict.gr, τόσο ο Άρης Αβάτου που είχε σωθεί μαθηματικά, όσο και οι Ορφέας Ξάνθης είχε υποβιβαστεί, φαίνεται ότι θα λάβουν κανονικά μέρος στην Γ’ Εθνική της νέας σεζόν. Αυτό φυσικά ακόμα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί και οι ομάδες αυτές θα πρέπει να κάνουν κι άλλη υπομονή για να μάθουν σίγουρα που θα αγωνίζονται.

Η Αλεξανδρούπολη τώρα είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Την στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, η ομάδα του Έβρου έχει κάποιες πιθανότητες να παίξει στην Γ’ Εθνική. Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο και το σε ποια κατηγορία θα λάβει μέρος τελικά θα γίνει γνωστό όπως πληροφορείται το SportsAddict.gr κατά πάσα πιθανότητα την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου.

  • Κοσμάς Πανταζής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια