GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Παναθηναϊκός: Με πέναλτι του Αϊτόρ «λύγισε» τον Αστέρα Τρίπολης και… ξέφυγε στο +7

  Την ξέφρενη πορεία του στη Super League συνεχίζει ο Παναθηναϊκός.

 


Την ξέφρενη πορεία του στη Super League συνεχίζει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» πέτυχαν την έβδομη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (1-0) και συνεχίζουν να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής έχοντας απόσταση επτά βαθμών από τους διώκτες τους.

Οι Αρκάδες, πάντως, τους έβαλαν δύσκολα στον αγώνα της Κυριακής (9/10) για την 7η αγωνιστική της Super League. Όμως, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρήκε τον δρόμο προς τη νίκη από την «άσπρη βούλα».

«Δράστης» ποιος άλλος; Ο συνήθης ύποπτος Αϊτόρ, ο οποίος στο 80’ εκτέλεσε το σημείο του πέναλτι τον Αστέρα Τρίπολης και χάρισε το τρίποντο στο «τριφύλλι».

Μια απόφαση που, πάντως, προήλθε μέσω VAR και προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των Αρκάδων.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος είχε υποδείξει αρχικά επιθετικό φάουλ του Αϊτόρ στον Τζουκάνοβιτς, όμως αφού είδε τη φάση στην οθόνη άλλαξε την απόφασή του και καταλόγισε πέναλτι.

Λίγο μετά το γκολ ο Σέρβος αποβλήθηκε και ο Αστέρας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, το ματς είχε ελάχιστες κλασικές ευκαιρίες. Η καλύτερη όλων ήταν στο 33’ με τον Παπαδόπουλο να στέλνει τη μπάλα κόρνερ μετά από προσπάθεια του Σένκεφελντ.

Από την πλευρά τους, οι Αρκάδες λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, ο Μπρινιόλι φώναξε «παρών» αποσοβώντας παραβίαση της εστίας του σε σουτ του Σίτο.

Με τη νίκη αυτή, ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 21 βαθμούς, επτά περισσότερους από Ολυμπιακό και Βόλο, οι οποίο συγκατοικούν στην 2η θέση.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Παλάσιος (63′ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης, Αϊτόρ.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (45’+2′ Κρέσπι), Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Τιλίκα, Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Μπαρτόλο, Μπαράλες (60′ Μουνάφο).

Δεν υπάρχουν σχόλια