GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


77χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι της στην Αλεξανδρούπολη

  Η κοινωνία της Θράκης καταγράφει απώλειες και οι κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους παρακολουθούν ανήμποροι να προλάβουν το κακό.

 


Η κοινωνία της Θράκης καταγράφει απώλειες και οι κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους παρακολουθούν ανήμποροι να προλάβουν το κακό.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από την αυτοκτονία μιας 77χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι της, στο Κέντρο της πόλης.

Δυστυχώς πληθαίνουν οι αυτόχειρες στην περιοχή μας. Προχθές στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης και στην συνέχεια η 77χρονη στην Αλεξανδρούπολη.

Η πίεση που υφίστανται οι Έλληνες Πολίτες είναι τεράστια και η κοινωνία απλά καταγράφει απώλειες και οι κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους αδύναμες να προλάβουν το «κακό».

Δεν γνωρίζουμε πόσοι ακόμα θα πάνε σαν το σκυλί στο αμπέλι όμως ο κύκλος των αυτοκτονιών καλά κρατεί.

Η γυναίκα, η οποία ήταν γεννημένη το 1945, έβαλε τέλος στη ζωή της το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου. Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε απαγχονισμένη με σκοινί στην πόρτα του μπάνιου της.

Οι αιτίες, που οδήγησαν την ηλικιωμένη σε αυτήν την κίνηση, είναι άγνωστες μέχρι στιγμής. Ωστόσο, πληροφορίες λένε ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά και παθολογικά προβλήματα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και το άψυχο σώμα της μεταφέρθηκε στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης για νεκροψία.

Δεν υπάρχουν σχόλια