GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Να «κλείνει» όλος ο Νομός για την Απελευθέρωση της 4η Οκτωβρίου, ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης.

Παρέμβαση στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, Κωνσταντίνο Κουρτίδη, με στόχο να εφαρμόζεται η αργία για την απελευθέρωση της Ξάνθης καθολικά σε ό...


Παρέμβαση στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, Κωνσταντίνο Κουρτίδη, με στόχο να εφαρμόζεται η αργία για την απελευθέρωση της Ξάνθης καθολικά σε όλο τον Νομό Ξάνθης, όχι μόνο μέσα στα καταστήματα της πόλης, κάνει με επιστολή του ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Νομού Ξάνθης σεβόμενος την μνήμη των Ξανθιωτών πρωτοστατεί για πολλαπλή φορά για την καθιέρωση της ύστατης απόδοσης Σεβασμού σε επίπεδο Αντιπεριφέρειας, αποτελεί κατάντια και παρακμή η Πολιτεία να θεωρεί εδώ και χρόνια ότι απελευθερώθηκε μόνο ο Δήμος» αναφέρει ο Εμπορικός σύλλογος Ξάνθης στο fb:

  • Η επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα  Κουρτίδη

«Αγαπητέ Κώστα Κουρτίδη τολμούμε να απευθυνθούμε στο πρόσωπό σας γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι μέσα από τη θεσμική σας λειτουργία μπορείτε αποφασιστικά να συμβάλετε στην αποκατάσταση ενός ιστορικού ατοπήματος που υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια» αναφέρει ο Εμπορικός στην επιστολή του προς τον κ. Κουρτίδη.

«Όπως είναι γνωστό η 4η Οκτωβρίου έχει σημαδευθεί επισήμως ως η ημερομηνία απελευθέρωσης του Νομού Ξάνθης από τον Βουλγαρικό ζυγό και ενσωμάτωσης του στο Ελληνικό Κράτος. Είναι απαράδεκτη εικόνα η πόλη της Ξάνθης να γιορτάζει την ιστορική της μνήμη και μετά τις σιδηροδρομικές γραμμές ο υπόλοιπος Νομός να είναι σε άλλο καθεστώς λειτουργίας» καταλήγει η ίδια επιστολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια