GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



  Σε ένα συγκλονιστικό από πλευράς εξέλιξης αλλά και χορταστικό από πλευράς γκολ παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ έσωσε το βαθμό στην Τούμπα, απέναντι στον ...

 


Σε ένα συγκλονιστικό από πλευράς εξέλιξης αλλά και χορταστικό από πλευράς γκολ παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ έσωσε το βαθμό στην Τούμπα, απέναντι στον δυνατό Αστέρα Τρίπολης, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στην τελευταία φάση!

Ο Ολιβέιρα ήταν ο παίκτης που έσωσε τον Δικέφαλο από την ήττα, αλλά και η ισοπαλία δεν μπορεί να θεωρηθεί θετικό αποτέλεσμα, αφου κράτησε την ομάδα στο -11 από την κορυφή, ενώ ο Ολυμπιακός τον προσπέρασε στη βαθμολογία.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 16, ο Παναθηναϊκός έφτασε στους 27, ο Βόλος 20, η ΑΕΚ με ένα παιχνίδι λιγότερο 18, ο Ολυμπιακός 17 και ο Αρης είναι στους 13.

  • Δυνατό από την αρχή

Ο Αστέρας από την αρχή έδειξε να αμύνεται σωστά, κλείνοντας τους χώρους και η πρώτη στιγμή που κινδύνευσε ήταν στο 19′, όταν ο Ολιβέιρα σούταρε ψηλά άουτ, από πάσα του Τσαούση. Η πρώτη απειλή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 28΄με τον Σίτο, ενώ και στο επόμενο λεπτό οι Αρκάδες είχαν μια καλή στιγμή με τον Γκαρντάβσκι.

  • Αποχώρηση με δάκρυα στα μάτια

Στο 31′ ο Τσαούσης αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια, ενώ επτά λεπτά αργότερα τραυματίστηκε και αποχώηρσε δακρυσμένος και ο έτερος μπακ του ΠΑΟΚ, ο Λύρατζης.

Οι δύο αναγκαστικές αλλαγές ίσως επηρέασαν τον Δικέφαλο, ο οποίος δέχθηκε γκολ λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, από στατική φάση. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ατιένθα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Στάνκο σκόραρε για το 0-1. Λίγο νωρίτερα ο ΠΑΟΚ είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία με τον Ντάντας.

  • Με πέναλτι

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, άρχισε και το δεύτερο για τον Αστέρα, με γκολ δηλαδή. Ο Ρεγκίς ανατράπηκε από τον Ζίβκοβιτς μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής Κουμπαράκης με τη χρήση του VAR είδε τη φάση και καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Αστέρα. Το μετέτρεψε σε γκολ ο Τιλίκα κάνοντας το 0-2 στο 52′.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μέτρα, έχασε δύο ευκαιρίες με Νάρεϊ (61′) και Ολιβέιρα (77′) και έφτασε στο 1-2 με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Κωνσταντέλιας από τον Γκαρντάβσκι στο 80′. Ο Κούρτιτς ψύχραιμα πλάσαρε και έβαλε την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι.

Ινγκασον και Κουλιεράκης έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις για το 2-2, το οποίο ήρθε στο… 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον «από μηχανής θεό» Ολιβέιρα, που μετά από κόρνερ και γυριστή κεφαλιά του Κούρτιτς, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, λυτρώνοντας και σώζοντας έτσι τον πόντο για την ομάδα του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια