GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2: Μεγάλο διπλό στην Τούμπα με ανατροπή, στο +7 οι πράσινοι-Οι δηλώσεις Γιοβάνοβιτς και Λουτσέσκου

  Ενα σπουδαίο διπλό, που τον διατηρεί στην κορυφή και τον φέρνει στο +7 από τη δεύτερη θέση, στην οποία βρίσκονται ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, πέτ...

 


Ενα σπουδαίο διπλό, που τον διατηρεί στην κορυφή και τον φέρνει στο +7 από τη δεύτερη θέση, στην οποία βρίσκονται ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, πέτυχε ο Παναθηναϊκός μέσα στην Τούμπα.

Μάλιστα η νίκη για τους «πράσινους» ήρθε με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αϊτόρ.  

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 18΄με τον Νέλσον Ολιβέιρα, που πήρε την μπάλα από το τακουνάκι του Ντόουγκλας Αουγκούστο και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος είχε μια καλή στιγμή με τον Αϊτόρ πριν το γκολ του Δικεφάλου, αλλά και με τον Σπόραρ στη συνέχεια, ενώ και ο ΠΑΟΚ πλησίασε με κεφαλιά του Κούρτιτς στο 2-0, αλλά δεν τα κατάφερε.

  • Το γύρισε στο δεύτερο, το VAR «μίλησε»

Ο Παναθηναϊκός παρά το 1-0 δεν απογοητεύτηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει αρκετά νωρίς, στο 51′, με τον Αϊτόρ που έφυγε στην πλάτη της άμυνας από εξαιρετική πάσα του Πέρεθ και πλάσαρε τον Κοτάρσκι. Ο ΠΑΟΚ έχασε λόγω τραυματισμού τον Ολιβέιρα, αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία στο 64΄ με τον Ντόουγκλας.

Στο 69΄έγινε η φάση από την οποία κέρδισε πέναλτι ο Παναθηναϊκός, καθώς μετά από λάθος στην άμυνα του Δικεφάλου, ο Κοτάρσκι έκανε την έξοδο αλλά ανέτρεψε τον Σπόραρ, με τον διαιτητή Βάινμπέργκερ να σφυρίζει πέναλτι βλέποντας τη φάση στο VAR.

  • To αξιοποίησε ο Σπόραρ και έκανε το 1-2.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε στα τελευταία λεπτά και στο 90′ κέρδισε πέναλτι με τον Κωνσταντέλια που «τσίμπησε» την μπάλα και φάνηκε να ανατρέπεται από τον Μάγκνουσον, αλλά ο Αυστριακός διαιτητής ξαναβλέποντας τη φάση ανακάλεσε την απόφασή του.

  • Ετσι το 1-2 έμεινε ως το τέλος.
  • Οι δηλώσεις Γιοβάνοβιτς και Λουτσέσκου

Ο Προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ήταν πολύ καλά προετοιμασμένες οι δύο ομάδες τακτικά, δεν υπήρχαν χώροι. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και εκμεταλλεύτηκε το λάθος μας. Ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και στο τέλος δίκαια κερδίσαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο όπως πάντα εξαιρετική».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σημείωσε:

«Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, είχαμε τις ευκαιρίες, στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε εμείς τον έλεγχο, είχε και το πέναλτι με το var ο Παναθηναϊκός, δε θεωρώ ότι με την εικόνα του παιχνιδιού αξίζαμε να χάσουμε».

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (86′ Κωνσταντέλιας), Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια (77′ Τσαούσης), Κούρτιτς (86′ Γκορντεζιάνι), Ντάντας (76′ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Νάρεϊ, Ολιβέιρα (57′ Μπίσεσβαρ).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς)Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ (90′ Γκάνεα), Σπόραρ, Αϊτόρ (90’+5′ Σάρλια).\

Η βαθμολογία

1.Παναθηναϊκός 18

2.ΠΑΟΚ 11

3.Ολυμπιακός 11

4.Βόλος 11

5.Αρης 10

6.ΑΕΚ 9 (5 ματς)

Δεν υπάρχουν σχόλια