GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Λάθη σε ορισμένα vouchers! Να εκτυπώσουν νέα καλούνται οι αιτούντες

Λάθη έγιναν στις αποδόσεις voucher του προγράμματος «Προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών», περιόδου 2022 – 2023, σε διάφ...


Λάθη έγιναν στις αποδόσεις voucher του προγράμματος «Προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών», περιόδου 2022 – 2023, σε διάφορες εισοδηματικές κατηγορίες!

Αποτέλεσμα ήταν η ΕΕΤΑΑ να εκδώσει ανακοίνωση καλώντας τους αιτούντες των εισοδηματικών κατηγοριών που έλαβαν voucher μειωμένης αξίας  να εκτυπώσουν νέο voucher με πλήρες ποσό και να εγγράψουν τα τέκνα τους στις αντίστοιχες δομές.

Επίσης καλούνται ωφελούμενοι ΑμΕΑ που επιθυμούσαν την ένταξή τους σε ΚΔΑΠ, αλλά έλαβαν voucher για δομές ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ (αυτόματα, εξαιτίας της αναπηρίας τους, π.χ. άτομα με σακχαρώδη διαβήτη). να υποβάλλουν μια “αίτηση θεραπείας” εάν επιθυμούν αλλαγή κατηγορίας.

  • Η ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ
  • «Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών», περιόδου 2022 – 2023

Απόδοση πλήρους voucher σε αιτούντες που έλαβαν voucher μειωμένης αξίας, ενώ διέθεταν εισοδήματα έως 27.000€ για οικογένειες με έως δύο παιδιά, έως 30.000€ με τρία παιδιά, έως 33.000€ με τέσσερα παιδιά και έως 36.000€ για οικογένειες με πέντε παιδιά και άνω.

Μερικοί από τους αιτούντες των ανωτέρω εισοδηματικών κατηγοριών, έλαβαν voucher μειωμένης αξίας. Oι συγκεκριμένοι αιτούντες θα πρέπει από Δευτέρα 5/9/2022, να εκτυπώσουν νέο voucher με πλήρες ποσό και να εγγράψουν τα τέκνα τους στις αντίστοιχες δομές, υπογράφοντας σύμβαση.

Δυνατότητα αλλαγής κατηγορίας voucher, από ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, σε ΚΔΑΠ

Ορισμένα ωφελούμενα ΑμεΑ, τα οποία επιθυμούσαν την ένταξή τους σε ΚΔΑΠ, έλαβαν voucher για δομές ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ (αυτόματα, εξαιτίας της αναπηρίας τους, π.χ. άτομα με σακχαρώδη διαβήτη). Οι αιτούντες που επιθυμούν αλλαγή κατηγορίας, θα πρέπει να υποβάλλουν μια “αίτηση θεραπείας” στο email: helpdeskchildhood@eetaa.gr, προκειμένου να προχωρήσουμε τις επόμενες ημέρες στην επιθυμητή αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια