GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Oλυμπιακός: Επεσαν οι υπογραφές – Ο Χάμες για πρώτη φορά στα «ερυθρόλευκα»!

  Σήμερα (16/9) στο «Καραϊσκάκης» έγινε η επίσημη παρουσιάση του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος και φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα των «ερυθρολ...

 


Σήμερα (16/9) στο «Καραϊσκάκης» έγινε η επίσημη παρουσιάση του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος και φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα των «ερυθρολεύκων», υπογράφοντας στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και του Μαρσέλο, συμβόλαιο για 1 συν 1 χρόνο.

O Κολομβιανός ποδοσφαιριστής, κατέφτασε χθες (15/9) στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού και ανακοινώθηκε πριν τον αγώνα με τη Φράιμπουργκ, όπου γνώρισε την αποθέωση του κόσμου στο γήπεδο.

Ο Ροντρίγκες παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον Μαρσέλο, ο οποίος εντάχτηκε πριν από λίγες ημέρες στο ρόστερ του Ολυμπιακού, προκαλώντας παροξυσμό στους φιλάθλους.

Υπενθυμίζεται άλλωστε πως οι δυο παίκτες είναι παλιοί γνώριμοι, αφού και οι δυο αγωνίστηκαν στη Ρεάλ Μαδρίτης, κατακτώντας πολλά τρόπαια.

  • «Ευχαριστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την υπέροχη υποδοχή, πάμε πάμε!
  • “Συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε”», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Χάμες.

Το ρεκόρ που «σπάει» η μεταγραφή

Η μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό, σπάει ένα ρεκόρ, καθώς ο Κολομβιανός γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Ελλάδα και δαπανήθηκαν τόσα χρήματα για την απόκτησή του.

Συγκεντρωτικά, για τον Κολομβιανό,  έχουν δαπανηθεί 148.630.000 ευρώ σε ποσά μεταγραφών, σύμφωνα με το Transfermarkt, επίδοση που σαφώς αποτελεί ρεκόρ για παίκτη που θα απολαύσουμε στα ελληνικά γήπεδα.

Το μεγαλύτερο εξ αυτών αφορά στη μεταγραφή του από τη Μονακό στη Ρεάλ το καλοκαίρι του 2014, όταν οι «μερένγκες» άρπαξαν το αστέρι του Παγκοσμίου Κυπέλλου για 75.000.000. Ένα χρόνο νωρίτερα, οι Μονεγάσκοι είχαν αγοράσει τον Ροντρίγκες για 45.000.000 από την Πόρτο, η οποία τον είχε φέρει στην Ευρώπη για 7.350.000 από την Μπάνφιλντ.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον παίκτη ως ελεύθερη μεταγραφή, καθώς έλυσε την συνεργασία του με την Αλ Ραγιάν του Κατάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια