GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Europa League: «Ναυάγιο» του Ολυμπιακού, 0-3 η Φράιμπουργκ

Βαριά ήττα με 0-3 γνώρισε ο Ολυμπιακός τη Φράιμπουργκ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.


Βαριά ήττα με 0-3 γνώρισε ο Ολυμπιακός τη Φράιμπουργκ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον… αστερισμό της ανακοίνωσης της μεταγραφής του Χάμες Ροντρίγκες

Όμως η Φράιμπουργκ «πάγωσε» νωρίς τους φίλους των «ερυθρόλευκων». Μολις στα 38 δευτερόλεπτα, ο Κιέρε ανάγκασε τον Βάτσλικ σε δύσκολη απόκρουση μετά από λάθος του Μπα.

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν στο 5’, όταν ο Νίκολας Χέφλερ έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Ολυμπιακού και με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έγραψε το 0-1.

Η Φράιμπουργκ συνέχισε να απειλεί και στο 13’ ο Γκρέγκοριτς πλάσαρε από το ύψος της περιοχής όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Βάτσλικ.

Στο επόμενο λεπτό ο Ουί Τζο σούταρε αλλά ο Φλέκεν μπλόκαρε εύκολα.  Στο 25’ η Φράιμπουργκ διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Κιέρε πέρασε τη μπάλα ανάμεσα από Σισέ και Μπα και ο Γκρέγκοριτς με πολύ δυνατό σουτ νίκησε τον Βάτσλικ για το 0-2.

Στο 39’, ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία για να ξαναμπεί στο ματς. Ο Ουί Τζο μπήκε στην περιοχή, σούταρε αλλά ο Φλέκεν απέκρουσε. Ο Μπιέλ προσπάθησε στη συνέχεια να σκοράρει αλλά δεν βρήκε τη μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Φράιμπουργκ βρήκε και τρίτο γκολ στο 52’ «κλειδώνοντας» την υπόθεση νίκη. «Δράστης» και πάλι ο Γκρέγκοριτς βρέθηκε απέναντι από τον Βάτσλικ, τον απέφυγε και πλάσαρε για το 0-3.

Στον ερυθρόλευκο πάγκο ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν μπορούσε να πιστέψει όσα έβλεπε.

Η λήξη του αγώνα βρίσκει τον Ολυμπιακό χωρίς βαθμό σε δύο αγώνες ενώ η Φράιμπουργκ φιγουράρει στην κορυφή με 6 βαθμούς σε 2 ματς.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Καραμπάγκ επικράτησε επίσης με 3-0 της Ναντ.
































Δεν υπάρχουν σχόλια