GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ένοχη ανοχή του Κράτους στους Ψευτομουφτήδες της Αγκυρας!

Άρθρο 175 – Ποινικός Κώδικας – Αντιποίηση


Άρθρο 175 – Ποινικός Κώδικας – Αντιποίηση

1. Όποιος με πρόθεση αντιποιείται την άσκηση κάποιας δημόσιας, δημοτικής ή κοινοτικής υπηρεσίας τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.

2. Η διάταξη αυτή εφαρμόζεται και για την αντιποίηση της άσκησης δικηγορίας, καθώς επίσης και για την αντιποίηση άσκησης υπηρεσίας λειτουργού της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού ή άλλης θρησκείας γνωστής στην Ελλάδα.

Το παραπάνω απόσπασμα, ανήκει στον Ποινικό Κώδικα του Δικαστικού μας συστήματος, πάνω στον οποίο λειτουργεί η Δικαστική Εξουσία και εκδίδει τις αποφάσεις εις βάρος αυτών που διαπράττουν διάφορα εγκλήματα ή αδικήματα.

Εν προκειμένω, μας αφορά η “Αντιποίηση Αρχής” αναφερόμενοι στην περίπτωση της λειτουργίας των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ “ΜΟΥΦΤΕΙΩΝ” που λειτουργούν ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ στη Θράκη, υπο την ανοχή του Ελληνικού Κράτους, εδώ και μία 20ετία περίπου.

Αύριο, Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, σε όλα τα Τεμένη του Νομού Ξάνθης, δια της ανατάσεως της χειρός, θα “εκλεγεί” ο νέος “Μουφτής” Ξάνθης, ο αρεστός και υπηρέτης των Τουρκικών Συμφερόντων στη Θράκη.

  • Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή…
  • Τι είναι η Μουφτεία
  • Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία ισχύουν τα εξής:

Άρθρο 142

Μουφτείες

1.Οι Μουφτείες Διδυμοτείχου, Κομοτηνής και Ξάνθης αποτελούν αποκεντρωμένες δημόσιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, επιπέδου γενικής διεύθυνσης, εδρεύουν στο Διδυμότειχο, στην Κομοτηνή και στην Ξάνθη αντίστοιχα και υπάγονται απευθείας στον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων.

2.Αποστολή των Μουφτειών Διδυμοτείχου, Κομοτηνής και Ξάνθης είναι η οργανωμένη και συστηματική εξυπηρέτηση των θρησκευτικών αναγκών και η αποτελεσματική διαχείριση των θρησκευτικών υποθέσεων των Ελλήνων πολιτών μελών της μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης, καθώς και η άσκηση των δικαιοδοτικών αρμοδιοτήτων του οικείου Μουφτή σύμφωνα με τις παρ. 8 έως 11 του άρθρου 151.

  • Οι Μουφτήδες
  • Άρθρο 148
  • Μουφτήδες Θράκης

1.Οι Μουφτήδες είναι οι ανώτεροι θρησκευτικοί λειτουργοί της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης εντός των γεωγραφικών ορίων της περιφέρειάς τους.

2.Οι Μουφτήδες, ως εμβριθείς γνώστες του Κορανίου και του ιερού μουσουλμανικού νόμου, ασκούν δικαιοδοτικές αρμοδιότητες όπως προβλέπονται στην παρ. 8 του άρθρου 151.

3.Οι Μουφτήδες είναι δημόσιοι υπάλληλοι και κατέχουν θέση προϊσταμένου γενικής διεύθυνσης. Κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, οι Μουφτήδες έχουν τις κατά το Σύνταγμα και τους νόμους υποχρεώσεις των δημοσίων υπαλλήλων.

  • Παράλληλη λειτουργία – Ακαταδίωκτο

Ολα τα παραπάνω, δεν είναι τίποτα περισσότερο απο την επίσημη και νόμιμη υπόσταση της εκάστοτε Μουφτείας, η οποία αναγνωρισμένα, δημοκρατικά και συντεταγμένα λειτουργεί σε ελληνικό έδαφος, προς εξυπηρέτηση των αναγκών των Ελλήνων Μουσουλμάνων πολιτών.

Δεκάδες χρόνια πίσω, απο τότε που το Ελληνικό Κράτος αποφάσισε να βάλει μία τάξη στην ανομία που επικρατούσε στα θέματα αυτά, σχεδόν απο τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και αρχές του 1990, αρχίζει μία περίοδος ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ και ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ λειτουργίας μιας άλλης “Μουφτείας”, η οποία επι της ουσίας ελέγχονταν απο το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και εξυπηρετούσε κυρίως τα συμφέροντα εκτουρκισμού των Ελλήνων μουσουλμάνων πολιτών, παραπλανώντας τους, μέσα απο τα Τεμένη και εξαγοράζοντας Ιμάμηδες και Μουεζίνηδες, για να υποτονίσει η λειτουργία της επίσημης Δημόσιας Υπηρεσίας με την επωνυμία “ΜΟΥΦΤΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ”.

Τότε, το Ελληνικό Κράτος, επενέβη αμέσως με μηνύσεις και διώξεις του πρώτου παράνομου “Μουφτή”, καταδικάζοντάς τον για το αδίκημα της “Αντιποίησης Αρχής”, αφού εκτός της τυπικής ιερατικής του παρουσίας, προέβαινε σε έκδοση δικαστικών αποφάσεων και στην τέλεση θρησκευτικών μυστηρίων τα οποία ήταν αδύνατο να αναγνωριστούν απο το Ελληνικό Δίκαιο.

Οι καταδίκες αυτές, βεβαίως ήταν πάντα εξαγοράσιμες, πάντα εφέσιμες, και έτσι ο εκάστοτε “Μουφτής” της παράνομης “Μουφτείας” είχε την πολυτέλεια να συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του, αυτό του αλυτρωτισμού εις βάρος της Ελλάδας και των ίδιων των Μουσουλμάνων.

  • Ανοχή

Απο το 2002 και μετά, το Ελληνικό Κράτος, σιωπηλά, παύει να ασκεί μηνύσεις εναντίον του παραβάτη “Ψευφτομουφτή” και έτσι η λειτουργία του ενδυναμώνεται ακόμη περισσότερο, δημιουργώντας ένα προπύργιο τουρκισμού στην καρδιά της Θράκης, με τους επιτελείς, Υπουργούς και άλλους αξιωματούχους της Αγκυρας να πηγαινοέρχονται μέσα και έξω απο τις παράνομες “Μουφτείες”, τα Τεμένη το ένα μετά το άλλο να “εξαγοράζονται” απο την τουρκική επέλαση και “διοίκηση” του παράνομου Μουφτή και εν τέλει, ο νόμιμος Μουφτής να αναγκαστεί, ελέω της ανοχής της ελληνικής πολιτείας, να αποσυρθεί στα τυπικά του καθήκοντα, ακόμη και να επικυρώνει αποφάσεις και μυστήρια του “Ψευτομουφτή”!!!

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές, που ελληνικά κόμματα, για να πετύχουν την εκλογή τους και να πάρουν την πλειοψηφία των μουσουλμανικών ψήφων, συναλλάσσονταν με τον εκάστοτε “Ψευτομουφτή”, αναγνωρίζοντας επι της ουσίας το ρόλο και τη δύναμή του, να ελέγχει το εκλογικό σώμα των μουσουλμάνων στην περιοχή του. Μέσω του παράνομου “Μουφτή”, προέκυπτε και ο υποψήφιος μουσουλμάνος Βουλευτής ή Δημοτικός Σύμβουλος ή Περιφερειακός Σύμβουλος.

Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες, Γραμματείς Νομαρχιακών Επιτροπών Κομμάτων, ακόμη και Υπουργοί είχαν εναγκαλισμούς με τους παράνομους “Μουφτήδες”, τους διωκόμενους κατά το Ποινικό Δίκαιο με το αδίκημα της “Αντιποίησης Αρχής”, που όμως είχαν και έχουν “άσυλο” απο την Πολιτεία, για να μπορούν να συνδιοικούν τη Θράκη και όχι μόνο.

  • Για πόσο ακόμα;

Σήμερα, που η παρούσα κυβέρνηση ξεκαθάρισε το τοπίο της λειτουργίας των Μουφτειών, τον τρόπο χρηματοδότησης και τις δικαιοδοσίες του εκάστοτε νόμιμου Μουφτή, έχει την υποχρέωση να βάλει ένα τέλος στην ασυδοσία των ανθρώπων της Άγκυρας και του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, που έχουν εγκλωβίσει τους Έλληνες Μουσουλμάνους Πολίτες στη λογική της απο κοινού διάπραξης του αδικήματος της “Αντιποίησης Αρχής”.

Η λογική της “ηρεμίας για την ειρηνική συμβίωση Χριστιανών και Μουσουλμάνων” δεν μπορεί να είναι και η “αθώωση άνευ δίκης” του κάθε παραβάτη.

Σε κάθε άλλη περίπτωση και αν το αδίκημα της “Αντιποίησης Αρχής” το διέπραττε ένας οποιοσδήποτε άλλος Έλλην Πολίτης, σήμερα θα ήταν ήδη σιδεροδέσμιος σε κάποια φυλακή υψίστης ασφαλείας και θα είχε διαπομπευθεί σε όλη την κοινωνία ως “επιτυχία των εκτελεστικών μας υπηρεσιών και εξουσιών”.

  • Με την περίπτωση του κάθε “Ψευτομουφτή” τι γίνεται;
  • Υπάρχουν Νόμοι ή όχι;
  • Τι άποψη έχουν οι αρμόδιοι Εισαγγελείς;

Εχουν οδηγίες απο την εκάστοτε Κυβέρνηση να “μην ακουμπούν” τον εκάστοτε παραβάτη “Ψευτομουφτή”;

  • Αξιώνουμε απαντήσεις.

Είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν. Αρκεί να υπάρξουν και αυτοί, οι θαρραλέοι που θα πάρουν την ευθύνη και θα τηρήσουν το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους, αποδεικνύοντας ότι οι Νόμοι ισχύουν για ΟΛΟΥΣ, στο πλαίσιο της Ισονομίας και Ισοπολιτείας.

  • Άλλως, η μειονότητα στη Θράκη είναι οι Έλληνες Πολίτες, με ότι αυτό συνεπάγεται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια