GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μάνια Τσαίρογλου: Η τοπική ΝΔ θα ζητήσει τις παραιτήσεις των στελεχών της!!!!

  “Η ιστορική συμβολή του ΠΑΣΟΚ στην αρμονική συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων στην περιοχή της Θράκης είναι δεδομένη. Ο πατριωτικός χαρ...

 


“Η ιστορική συμβολή του ΠΑΣΟΚ στην αρμονική συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων στην περιοχή της Θράκης είναι δεδομένη. Ο πατριωτικός χαρακτήρας του κόμματος καθώς και η προοδευτική του αντίληψη το φέρνουν πάντοτε απέναντι από παράγοντες αποσταθεροποίησης.

Με ανακοίνωσή της η σύμβουλος της παράταξης Ξάνθη για όλους (ΠΑΣΟΚ) παίρνει θέση σε όλα όσα έλαβαν χώρα αναφορικά με την συμπεριφορά του βουλευτή ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν και ζητά από την τοπική ΝΔ να καταδικάσει συμπεριφορές επιφανών τοπικών στελεχών της απέναντι στα Εθνικά θέματα.

Η πρόσφατη τοποθέτηση του Βουλευτή Ξάνθης, κ. Μπουρχάν, αντίκειται σε όσα υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ με τις θέσεις του και διαχρονικά με τη στάση του. Σε κάθε περίπτωση, συμπεριφορές που αντιμάχονται ή και αποδυναμώνουν εθνικά συμφέροντα και κεκτημένα θεωρούνται απολύτως καταδικαστέες. Το ΠΑΣΟΚ δεν αναγνωρίζει καμία θεσμικότητα στον ψευδομουφτή και δεν νομιμοποιεί τις εκλογές για την ανάδειξη αυτού.

Όπως ξεκαθάρισε και ο πρόεδρός του, κ. Νίκος Ανδρουλάκης, την ημέρα της επετείου για τα 48 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος, ο σεβασμός στη συνθήκη της Λωζάνης είναι αδιαπραγμάτευτος.

Το όψιμο ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ (δηλώσεις Κασσιμάτη) για την υπεράσπιση των παγίων ελληνικών θέσεων δεν συγκινεί κανέναν. Άλλωστε, πρόκειται για ένα ζήτημα που επιτάσσει τη διακομματική συνεννόηση, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ διαχρονικά δυναμιτίζει.

Από την άλλη, η υποκριτική στάση της κυβερνητικής παράταξης έχει απόλυτα λογική εξήγηση. Μέσα στον πανικό του, ο επικοινωνιακός μηχανισμός της ΝΔ προσπαθεί διακαώς να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Μετά την αποκάλυψη της παράνομης παρακολούθησης του προέδρου του Νίκου Ανδρουλάκη και αφού οι παιδαριώδεις δικαιολογίες για υπόγειες διασυνδέσεις με Ρώσους και Κινέζους δεν έπεισαν κανέναν, το νέο τους αφήγημα θέλει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την Τουρκία. Κατηγορούν, λοιπόν, τον πλέον δραστήριο ευρωβουλευτή ως προς την υπεράσπιση των ελληνικών θέσεων στις ελληνοτουρκικές διαφορές, ελπίζοντας πως η κοινωνία θα υιοθετήσει και αυτή τους την προπαγάνδα. Χρησιμοποιούν το ατόπημα του κ. Μπουρχάν ως “σωσίβιο” από το φιάσκο των παρακολουθήσεων.

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής Ξάνθης ανασκεύασε πλήρως. Τη στάση του αυτή, πλέον, θα την κρίνει η κοινωνία, όπως και τη στάση των στελεχών όλων των παρατάξεων που κατά καιρούς δεξιώνονται και φωτογραφίζονται με τον ψευδομουφτή.

Άραγε η ΔΕΕΠ Ξάνθης θα προτρέψει τα δικά της στελέχη να ανασκευάσουν; Θα απαιτήσει τις παραιτήσεις τους, όπως ζητάει από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ; Ή θα κρυφτούν για μία ακόμα φορά πίσω από την επιλεκτική τους ευαισθησία;” 

Δεν υπάρχουν σχόλια