GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο «ευπαθής» οικισμός της Ξάνθης, τα πυροτεχνήματα και οι εκτός έδρας «εισπράξεις»

Σύμφωνα με πληροφορίες στον γνωστό Ξανθιώτικο οικισμό,  οι έμποροι των ναρκωτικών που είναι «φωλιασμένοι» και δρουν ανενόχλητα στον «ευπαθή»...


Σύμφωνα με πληροφορίες στον γνωστό Ξανθιώτικο οικισμό,  οι έμποροι των ναρκωτικών που είναι «φωλιασμένοι» και δρουν ανενόχλητα στον «ευπαθή» οικισμό, έχοντας τον μανδύα του γκέτο, βρήκαν έναν τέλειο τρόπο να καλούν τα βαποράκια για να αναλάβουν  την «διανομή» της «πραμάτειας» τους.

Και μάλιστα ρωτήσαμε έναν γνώστη του όλου θέματος, έχοντας άγνοια στο γιατί ξαφνικά και αναίτια, αφού δεν υφίσταται γάμος, γλέντι και όλα τα «καλούδια» της όχλησης της πόλης, πέφτουν πυροτεχνήματα.

Ο συνομιλητής μου έβαλε τα γέλια και μου είπε ότι αυτά τα πυροτεχνήματα που πέφτουν στο ξαφνικό, καλούν τους «διανομείς» όταν φτάνει το «πράμα» στον οικισμό.

Κάτι δηλαδή σαν την δράση των «μαϊμού» ιμάμηδων στα Πομακοχώρια που καλούν τους πιστούς στα τζαμιά για να μεταφέρουν τις εντολές του Προξενείου. Πιθανών αυτό να έδωσε και την ιδέα στους μεγαλέμπορους του «ευπαθούς» οικισμού να λειτουργήσουν με αυτόν τον τρόπο, ρίχνοντας δηλαδή σε ανύποπτο χρόνο πυροτεχνήματα στέλνοντας σινιάλο στους μυημένους να έρθουν να παραλάβουν την «πραμάτεια» τους.

Στην συνέχεια η πηγή μας είπε ότι τώρα τελευταία, οι δράσεις τους επεκτείνονται αφού υπάρχει μία ομάδα των 20 περίπου ανθρώπων οι οποίοι αναλαμβάνουν εκτός έδρας επιχειρήσεις «είσπραξης» οφειλόμενων από διάφορους πολίτες, κυρίως στην Θεσσαλονίκη και εννοείται με την βία.

Άρα λοιπόν και εξαγωγή «δραστηριοτήτων» του ευπαθούς οικισμού της Ξάνθης.

Έτσι και αλλιώς δεν μπορεί κανένας να βάλλει φρένο στον εν λόγο οικισμό για το πλημμέλημα της όχλησης όπου τα 50 ντεσιμπέλ που επιτρέπει ο νόμος μέσα σε κατοικημένη περιοχή, γίνονται 5000 ντεσιμπέλ, στο καρτέλ των ναρκωτικών και της βίας θα έμπαινε φρένο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια