GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξάνθη: Σοβαρές ελλείψεις προσωπικού σε υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ..

  Νίκος Γουναρίδης: «Την ίδια στιγμή που μεγαλώνουν οι ελλείψεις στο έμψυχο δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ., αυξάνεται η εγκληματικότητα και οι μεταναστ...

 


Νίκος Γουναρίδης: «Την ίδια στιγμή που μεγαλώνουν οι ελλείψεις στο έμψυχο δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ., αυξάνεται η εγκληματικότητα και οι μεταναστευτικές ροές…»

Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών προειδοποιούν πως θα μειωθεί περισσότερο το προσωπικό των αστυνομικών υπηρεσιών, λόγω των συνταξιοδοτήσεων

Σοβαρές ελλείψεις προσωπικού καταγράφονται σε υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ξάνθη σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης, κύριο Νίκο Γουναρίδη, που, για μία ακόμη φορά κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, αναφέροντας ότι, «πληθώρα υπηρεσιακών προβλημάτων στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης με πιο οφθαλμοφανές τη μεγάλη έλλειψη σε αστυνομικό προσωπικό. 

Σήμερα το πρόβλημα έχει διογκωθεί, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να φτάσει σε επίπεδα ολοκληρωτικής απογύμνωσης, καθώς αναμένεται φέτος η αποχώρηση δέκα επιπλέον συναδέλφων λόγω συνταξιοδότησης. 

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις κενές οργανικές θέσεις που υπάρχουν θα δεν θα μας αφήσουν ούτε το περιπολικό να βγάλουμε έξω…». 

Δεν υπάρχουν σχόλια