GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στο δρόμο και πάλι καθηγητές και δάσκαλοι στη Ξάνθη κατά της Κεραμέως. Συγκέντρωση και Πορεία

  Δυναμική κινητοποίηση πραγματοποίησαν σύσσωμοι για μια ακόμη φορά οι εκπαιδευτικοί στη Ξάνθη το απόγευμα της Πέμπτης 29/09 διαμαρτυρόμενοι...

 

Δυναμική κινητοποίηση πραγματοποίησαν σύσσωμοι για μια ακόμη φορά οι εκπαιδευτικοί στη Ξάνθη το απόγευμα της Πέμπτης 29/09 διαμαρτυρόμενοι κατά της Υπουργού Υγείας κ.Κεραμέως και τα προβλήματα που υπάρχουν με τα σχολεία και τις καινοτομίες της. 

Μάλιστα οι συνδικαλιστές του Διδασκαλικού συλλόγου Ξάνθης αν και σε διαφορετικοί κόμματα, κρατούσαν όλοι μαζί τα πανό διαμαρτυρίας. ( σ.σ. Χαρακτηριστική και η φωτογραφία που δημοσιεύουμε)

Οι εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, κρατώντας πανό και διανέμοντας ενημερωτικό υλικό με το οποίο έθιξαν μια σειρά από σημαντικά προβλήματα της εκπαίδευσης «πίσω από τη βιτρίνα των αντιεκπαιδευτικών νόμων».

Ακολούθησε ειρηνική πορεία στο κέντρο της Ξάνθης, με τους εκπαιδευτικούς να φωνάζουν συνθήματα και να ζητούν την ενίσχυση των σχολικών μονάδων στο Νομό Ξάνθης, την κάλυψη των κενών και την περαιτέρω αναβάθμιση της δημόσιας παιδείας.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια