GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τελικά όντως η εξουσία και το χρήμα, δείχνει και τον πραγματικό χαρακτήρα κάποιων.

  Εκείνο βέβαια που δεν αντιλαμβάνονται μαγεμένοι από τα πρόσκαιρα αξιώματα, είναι πως οι θέσεις που κάθονται δεν τους ανήκουν και πως πολύ ...

 


Εκείνο βέβαια που δεν αντιλαμβάνονται μαγεμένοι από τα πρόσκαιρα αξιώματα, είναι πως οι θέσεις που κάθονται δεν τους ανήκουν και πως πολύ εύκολα πέφτεις από το άλογο παρά να παραμείνεις επάνω ή και να ανέβεις.

Τόσα χρόνια σε αυτήν τη δουλειά και είναι αρκετά, μιας και από παιδί μεγάλωσα μέσα σε εφημερίδα, έχουν δει τα μάτια μου αρκετούς να ανεβαίνουν σε θέσεις εξουσίας και να αλλάζουν άμεσα χαρακτήρα δείχνοντας τον πραγματικό τους εαυτό, που δεν είχε καμία σχέση με αυτό που παρουσίαζαν.

Η εξουσία και το χρήμα είναι τα δυο μοναδικά στοιχεία, που ξεμπροστιάζουν τον πραγματικό χαρακτήρα κάποιων και την αλαζονεία τους.

Εκείνο βέβαια που αυτοί οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται, μαγεμένοι από τα πρόσκαιρα αξιώματα, είναι πως οι θέσεις στις οποίες στρογγυλοκάθονται, δεν τους ανήκουν και ευκολότερα πέφτει κάποιος πάνω από το άλογο, και πιο δύσκολο είναι το να ανέβεις αλλά και να παραμείνεις επάνω.

Απλά πράγματα, έτσι για να είμαστε ξεκάθαροι με όλους όσους νομίζουν πως μπορούν να παίζουν παιχνίδια σε βάρος μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια