GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΠΑΟΚ: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη για το νέο γήπεδο της Τούμπας

  Σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο ΥΜΑΘ, παρουσία του υφυπουργού Εσωτερικών, υπεύθυνου για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σ...

 


Σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο ΥΜΑΘ, παρουσία του υφυπουργού Εσωτερικών, υπεύθυνου για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρου Καλαφάτη, συμμετείχαν οι Θανάσης Κατσαρής (πρόεδρος Α.Σ. ΠΑΟΚ), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΕ) και Γιάννης Δημογιάννης (Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων και Ανάπτυξης Κτηριακών Οικοδομών).

  • Η πλευρά του ΠΑΟΚ ενημέρωσε για τις εξελίξεις της Νέας Τούμπας.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Γκαγκάτσης είπε: «Από τις 10 Ιουνίου που παραλάβαμε το Προεδρικό Διάταγμα, σε 70 μέρες έχουμε τα σχέδια που θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση, και το masterplan, που χρειάζεται έγκριση από την Περιφέρεια και το Δήμο μέσα στο 2022.

Παράλληλα, ως την άνοιξη χρειάζεται η έγκριση της στρατηγικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την έκδοση αδειών.

  • Επίσης, πρέπει να λυθεί το θέμα του Καυτανζογλείου για την μετεγκατάσταση».

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε, επίσης, ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Δήμο Θέρμης για την κατασκευή νέου προπονητικού κέντρου.

Ο Θανάσης Κατσαρής, εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, έθεσε το ζήτημα της ισονομίας στο θέμα του νέου γηπέδου, σχετικά με τη στήριξη που έλαβαν οι υπόλοιπες ομάδες κατά την κατασκευή των γηπέδων τους. Ζήτησε, επίσης, να παραχωρηθούν ανενεργοί αθλητικοί χώροι της Θεσσαλονίκης στον Α.Σ., όσο θα χτίζεται το νέο γήπεδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια