GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΣΣΣΤ … Η ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Το αυτονόητο σε αυτή τη χώρα δεν είναι δεδομένο. Τελικά ορκίζονται οι νέοι αστυφύλακες σε Κομοτηνή και Διδειμότειχο.


Το αυτονόητο σε αυτή τη χώρα δεν είναι δεδομένο. Τελικά ορκίζονται οι νέοι αστυφύλακες σε Κομοτηνή και Διδειμότειχο.

ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΓΙΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ

Μετά τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ αποφάσισε οι τελετές της ονομασίας των νέων αστυφυλάκων να γίνουν στην Κομοτηνή, το Διδυμότειχο και το Ρέθυμνο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Οι πολιτικοί φωστήρες της κυβέρνησης, αποφάσισαν να γίνουν οι τελετές αποφοίτησης στην Αθήνα με ότι αρνητικό για τις τοπικές κοινωνίες αλλά και για τους Εβρίτεε και Ροσοπίτες γονείς και συγγενείς που θα συνόδευαν τους νέους αστυφύλακες για να ορκιστούν  στην Αθήνα.

  • Τι σημαίνει αυτό για την υπόλοιπη Ελλάδα;

Ότι όλος ο σχεδιασμός, όλων των πραγμάτων που αφορούν την Θράκη, ξεκινάει από την Αθήνα για την Αθήνα και τίποτε δεν είναι αυτονόητο.

Με λίγα λόγια τι πιο λογικό και απλό να γίνει η ονομασία των νέων αστυφυλάκων στις σχολές αποφοίτησης όπως γινόταν τόσα χρόνια;

Φέτος οι φωστήρες των Αθηνών, πήγαν να το αλλάξουν και να μαζέψουν στην Αθήνα σπουδαστές Των σχολών αστυφυλάκων και το συγγενολόι τους στην Αθήνα. Για πιο λόγο; Ουδείς γνωρίζει.

Τώρα όσο για την αστυνομική σχολή της Ξάνθη η οποία μετατράπηκε από σχολείο σε φυλακή … σσστ ησυχία στο ακροατήριο, η τοπική πολιτική ελίτ κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΛΗ – ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ- ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ, «ΤΣΙΡΑΚΙΑ» ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, οι τελετές αποφοίτησης και ονομασίας των νέων Αστυφυλάκων, θα πραγματοποιηθούν την 1 Οκτωβρίου 2022, στις έδρες των Σχολών που φοίτησαν και συγκεκριμένα σε Κομοτηνή, Διδυμότειχο και Ρέθυμνο.



Δεν υπάρχουν σχόλια