GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στον Φανουράκη μεταβιβάστηκαν οι αρμοδιότητες για τις Προμήθειες του Δήμου Ξάνθης!

  Στον Αντ' αυτού αντιδήμαρχο και επί των  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  Δήμου Ξάνθης  Μανώλη Φανουράκη μεταβίβασε τις αρμοδιότητές του ο Δήμαρχος Τσέπελ...

 


Στον Αντ' αυτού αντιδήμαρχο και επί των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δήμου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη μεταβίβασε τις αρμοδιότητές του ο Δήμαρχος Τσέπελης για τις προμήθειες του Δήμου Ξάνθης, γεγονός που ερμηνεύεται ως μια κίνηση πλήρους ανάθεσης σε αυτόν και του προεκλογικού του αγώνα, εφόσον βέβαια παραμείνει υποψήφιος μέχρι το τέλος καθώς τα σενάρια παίρνουν και δίνουν τον τελευταίο καιρό.

Όπως είναι γνωστό, δικαίωμα υπογραφής στις Προμήθειες του Δήμου Ξάνθης μέχρι σήμερα, είχε μόνο ο Δήμαρχος Ξάνθης, ωστόσο αυτό εδώ και λίγες άλλαξε και η αρμοδιότητα αυτή εκχωρήθηκε πλέον στον Φανουράκη σε συνεργασία με υπαλλήλους του γραφείου Δημάρχου Ξάνθης.

Εμείς να ευχηθούμε συγχαρητήρια στον αντ' αυτού αντιδήμαρχο που με την αρμοδιότητα αυτή γίνεται έμπρακτα πλέον το Νο 2 του Δήμου Ξάνθη.

Όλοι θυμόμαστε ποιος ήταν ο Φανουράκης πριν τις εκλογές του 2019 οικονομικά και ποιος είναι τώρα πλέον. 

Επισημαίνεται ότι κάτι ανάλογο έγινε και στη ΔΕΥΑΞ όπου τα μέλη του Δ.Σ. πλην της Ελένης Χατζηγεωργίου που παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ. και του απόντα Φάνη Παπαδάκη, ψήφισαν στο να μπορεί να δίνει απευθείας αναθέσεις μέχρι 6.000 ευρώ ο Πρόεδρος Ι. Καμαρίδης, χωρίς απόφαση Διοικητικού συμβουλίου., 

Δεν υπάρχουν σχόλια