GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέο "επεισόδιο" στο γραφείο του Δήμαρχου Τσέπελη. Πήγαν πάλι να τον "δείρουν", τον "έσωσε" γνωστό στέλεχος της Ν.Δ.

Για 3η φορά όπως κυκλοφορεί ευρέως στην τοπική κοινωνία δέχτηκε στο γραφείο του επίθεση "επί προσωπικού" ο Δήμαρχος Τσέπελης από π...


Για 3η φορά όπως κυκλοφορεί ευρέως στην τοπική κοινωνία δέχτηκε στο γραφείο του επίθεση "επί προσωπικού" ο Δήμαρχος Τσέπελης από πρόσωπο που του έχει εκφράσει και στο παρελθόν την οργή και διαμαρτυρία του για τις συμπεριφορές του σε πρόσωπο του στενού περιβάλλοντός του ακόμη και μέχρι...πρωϊας στα μπουζούκια της  Κομοτηνής και όχι μόνο.
 "Σε έχω προειδοποιήσει....άφησε ήσυχη την οικογένειά μου" φέρεται να του είπε με τον τελευταίο να χαρακτηρίζει ως .... "ψέματα" αυτά που του καταλόγιζε και κυκλοφορούν, αλλά δεν τον έπεισε για μια ακόμη φορά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας επιχείρησε να επιτεθεί εναντίον του δημάρχου όταν εξοργίστηκε από το θράσος του, ωστόσο ευτυχώς για τον κύριο Τσέπελη ήταν παρόν γνωστό στέλεχος της Ν.Δ. που μπήκε στη μέση και το επεισόδιο δεν πήρε άλλη έκταση. 

Ο διαμαρτυρόμενος που είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και από τα καλύτερα παιδιά, έφυγε επαναλαμβάνοντας ωστόσο την έντονη οργή του για τις συμπεριφορές του Δημάρχου Τσέπελη τον οποίο κάλεσε για μια ακόμη φορά "να τους αφήσει ήσυχους"...".

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το επεισόδιο σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη. 

Πάντως το στέλεχος της Ν.Δ. Ξάνθης το όνομα του οποίου "αναμίχθηκε" στο συμβάν διέψευσε το συμβάν, μολονότι αυτό διέρρευσε από κύκλους του Δήμου και συνεργάτες του που ρωτούσαν μάλιστα δεξιά και αριστερά, "μην το μάθει ο κανείς, γιατί θα τον πει όπως και τις προηγούμενες φορές στον Παπαδόπουλο...."

Σημειώνεται ότι και στο παρελθόν ο Δήμαρχος Τσέπελης είχε δεχτεί άλλες δυο επιθέσεις, στην μία μάλιστα τον "ξυλοφόρτωσε" γνωστό  υπάλληλος της ΔΕΥΑΞ τον οποίο κορόϊδευε επί 2-3 χρόνια περίπου ότι θα διόριζε την "σχέση" στη ΣΕΚΑΠ αν τον υποστήριζε στις εκλογές του 2019 και τελικά δεν το έκανε...

 Αλλά και σύζυγο στενής συνεργάτιδάς του  στο  Δήμο Ξάνθης λόγω των συμπεριφορών του και τις μεταμεσονύχτιες εμφανίσεις στα εκτός έδρας ταξίδια του...




 

Δεν υπάρχουν σχόλια