GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επιστρέφει η χριστουγεννιάτικη «Ονειρούπολη» Δράμας

Πέρασαν 19 ολόκληρα χρόνια από τότε που η Ονειρούπολη και η Δράμα χάραξαν τον δρόμο στην ανάπτυξη και δημιουργία χριστουγεννιάτικων θεματικ...


Πέρασαν 19 ολόκληρα χρόνια από τότε που η Ονειρούπολη και η Δράμα χάραξαν τον δρόμο στην ανάπτυξη και δημιουργία χριστουγεννιάτικων θεματικών πάρκων στη χώρα μας σχεδιάζοντας ένα απόλυτα ανανεωμένο και παραμυθένιο Θεματικό Πάρκο, καθιστώντας τη Δράμα κορυφαίο ελληνικό προορισμό για όλο το εορταστικό διάστημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Δράμας η «Ονειρούπολη» ουσιαστικά άλλαξε τον τρόπο εορτασμού των Χριστουγέννων και έθεσε ως κύριο μέλημα την εξωστρέφεια για να έχει θέση ανάμεσα στα κορυφαία θεματικά πάρκα της Ευρώπης.

«Φέτος είναι η χρονιά που θέλουμε να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και να ζήσουμε την μαγεία των Χριστουγέννων όπως μόνο εμείς ξέρουμε! Η ομορφότερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδος ετοιμάζεται και υπόσχεται στους επισκέπτες της ξεχωριστές καλλιτεχνικές στιγμές, στους χώρους του δημοτικού κήπου της Δράμας και της κεντρικής πλατείας» αναφέρει ο Δήμος στη σχετική ανακοίνωση.

  • Κάλεσμα σε φορείς και καλλιτέχνες

Εάν είστε Σύλλογος, μέλος μπάντας, χορωδίας, συγγραφέας ή ομάδα κ.ά που θέλετε να παρουσιάσετε τη δουλειά σας στην «Ονειρούπολη» μπορείτε να στείλετε την καλλιτεχνική παρουσίαση σας για να συμπεριληφθεί στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της κορυφαίας χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης κα ελάτε να παρουσιάσετε τη δουλειά σας στην πιο φιλόξενη σκηνή!

Στις προτάσεις που θα κατατεθούν θα πρέπει αναλυτικά να περιγράφονται: το είδος της εκδήλωσης, το σύνολο των εμπλεκομένων ατόμων, προτεινόμενες ημερομηνίες, οι ηλικίες στις οποίες απευθύνονται και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός που απαιτείται (πχ. Ήχος, φως, μικρόφωνα κτλ).

Μπορείτε να στείλετε τις προτάσεις σας, έως 13 Οκτωβρίου 2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@dimosdramas.gr ή και στην stheo@dimosdramas.gr. υπ΄ όψη του τμήματος Παιδείας Δια βίου Μάθησης και Πολιτισμού Δ. Δράμας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2521026480 ή και στο 2521021698.














































Δεν υπάρχουν σχόλια