GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ολυμπιακός: Η τελευταία μεταγραφή θα είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης!

Σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Τόμας Βατσλίκ στο ματς της Ελβετίας με την Τσεχία για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του Nations L...


Σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Τόμας Βατσλίκ στο ματς της Ελβετίας με την Τσεχία για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του Nations League. Ο διεθνής Τσέχος γκολκίπερ υπέστη σοβαρή ζημιά στον ώμο κάτι που θα τον αφήσει εκτός δράσης για 2 έως 3 μήνες. Αυτόματα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρήκαν τον αντικαταστάτη του και δεν είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. 

Το όνομα του άλλοτε τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ ”έπαιζε” από το καλοκαίρι για τους ”ερυθρόλευκους”, ωστόσο η υπόθεση δεν προχωρούσε. Τώρα, ήταν η κατάλληλη στιγμή-μετά και τον τραυματισμό του Βατσλίκ-να προβάρει ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας τα ερυθρόλευκα. Άλλωστε, είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που πιάνει…λιμάνι ο 33χρονος αφού στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στους μικρούς του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής τερματοφύλακας θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και στη διάρκεια της ημέρας θα υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα έχει διετή διάρκεια.

Ο Πασχαλάκης έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ και στη διάρκεια της πενταετίας του στην Τούμπα αγωνίστηκε σε 179 ματς, κατακτώντας 1 Πρωτάθλημα (2019) και 3 Κύπελλα (2018, 2019, 2021).

Δεν υπάρχουν σχόλια