GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φύκια για μεταξωτές κορδέλες τα περί αναπτυξιακού έργου η δημιουργία αντιπυρικής ζώνης.

  Αναπτυξιακό έργο είναι αυτό που φέρνει ανάπτυξη σε μια περιοχή και οι αντιπυρικές ζώνες φέρνουν ασφάλεια και χαρακτηρίζονται ως έργα ζωτικ...

 


Αναπτυξιακό έργο είναι αυτό που φέρνει ανάπτυξη σε μια περιοχή και οι αντιπυρικές ζώνες φέρνουν ασφάλεια και χαρακτηρίζονται ως έργα ζωτικής σημασίας. Έτσι απλά για να μη ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε κύριοι του Δήμου Ξάνθης…

Ακόμη ένα δελτίο τύπου όπου αυτοβαυκαλίζεται η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Μ. Τσέπελης, ναι ντε ο (αδελφούλης), λάβανε εχθές το πρωί όλα τα ΜΜΕ της Ξάνθης συμπεριλαμβανομένης και της ηλεκτρονικής μας σελίδας.

Το Δ.Τ. είχε πηχυαίο τίτλο πως αποτελεί αναπτυξιακό έργο η δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στον Δήμο της Ξάνθης και εκτός από κάποια τελικά «ς» που έλειπαν, προσπαθούσε μάταια να αποδείξει και τον αναπτυξιακό χαρακτήρα του έργου, προωθώντας εκτός των προσπαθειών του Δημάρχου και την συμβολή της Sunlight Group, κάτι που φυσικά δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε, ούτε και να στηλιτεύσουμε.

Εκεί όμως που αξίζει να σταθούμε, είναι στον χαρακτηρισμό «αναπτυξιακό» που φρόντισαν να συνοδεύσουν οι συμβουλάτορες του Μανώλη Τσέπελη το συγκεκριμένο έργο και να τους πούμε πως πολλές φορές είναι καλύτερο το να μασάς, παρά να μιλάς ή να γράφεις.

Αναπτυξιακό χαρακτηρίζεται ένα έργο, όταν φέρνει ανάπτυξη σε μια περιοχή, ή όταν βάζει θεμέλια για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να βρει πρόσφορο έδαφος η ανάπτυξη.

Οι αντιπυρικές ζώνες κύριοι του Δήμου αποτελούν έργο ζωτικής σημασίας και υψίστης ασφαλείας για τις περιουσίες των πολιτών, για τον φυσικό πλούτο της Ξάνθης και έτσι θα έπρεπε να αναφέρεται, μιας και αυτή είναι η ουσία. Εκτός βέβαια και αν σκέφτεστε να δημιουργήσετε ποδηλατόδρομο και πεζόδρομους για περιπατητές κατά μήκος των αντιπυρικών ζωνών, πράγμα το οποίο θα προσελκύσει κόσμο στην περιοχή, κάτι από το οποίο συνεπάγεται και η ανάπτυξη. Όλα τα υπόλοιπα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες και σίγουρα εμάς δεν μας θαμπώνουν ώστε να μη βλέπουμε την πραγματικότητα.

Όσον αφορά την χρηματοδότηση του έργου αυτού από την Sunlight, επικροτούμε και υπερθεματίζουμε την κίνηση αυτή, ζητώντας και από άλλες εταιρείες της Ξάνθης να μπουν σε μια διαδικασία χρόνιας χρηματοδότησης τέτοιων έργων.





Δεν υπάρχουν σχόλια