GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χασάνογλου Φερντούν: Θα μείνει αμανάτι στον Τσέπελη και στους κολλητούς δημοσιογράφους!!!

Διάβασα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρων σε φιλική ιστοσελίδα του δημάρχου Τσέπελη και με την υπογραφή συνοδοιπόρων και έμμισθων δημοσιογράφων ένα ...


Διάβασα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρων σε φιλική ιστοσελίδα του δημάρχου Τσέπελη και με την υπογραφή συνοδοιπόρων και έμμισθων δημοσιογράφων ένα τεράστιο αφιέρωμα στον αντιδήμαρχο πρασίνου Χασάνογλου Φερντούν γιατί ετοίμασε, λέει, το κολυμβητήριο και τον περιμετρικό χώρο με πράσινο για την φιέστα των εγκαινίων και μάλιστα αναφέρεται στο σχετικό αφιέρωμα του «τρανού» και ικανού αντιδημάρχου, ότι λίγο πολύ ο Φερντούν και ο Τσέπελης είναι η αιτία που 1000 παιδάκια είναι γραμμένα στο κολυμβητήριο. Αν αυτό δεν είναι λαϊκισμός τότε τι στην ευχή είναι που έχουμε παραποιήσει όλοι το νόημα των λέξεων για να προβάλλουμε ανίκανους πολιτικούς.

  • Ας αφήσουμε τα τοπικά ΜΜΕ που βγάζουν μεροκάματο από τον δήμο για να προβάλλουν τα κατορθώματα των προϊσταμένων τους και ας έρθουμε στην ουσία.

Την διαδρομή του κ. Χασάνογλου Φερντούν λίγο πολύ οι Ξανθιώτες την ξέρουν και δεν θα μείνουμε σε αυτό το σημείο όμως, όχι να γίνει ήρωας γιατί απλά με κόστος των Ξανθιωτών συμμάζεψε και «πρασίνισε» το κολυμβητήριο ενόψει της φιέστας που ετοίμασε ο δήμαρχος και η παρέα του, την στιγμή που η πόλη είναι βρωμισμένη, το όποιο πράσινο μαραίνεται και τα πανάκριβα εποχιακά λουλούδια που δεν αγοράζονται από τις ντόπιες επιχειρήσεις, σύμφωνα με τους ίδιους τους επαγγελματίες,  αλλά από άλλους επαγγελματίες εκτός πόλης και Κύριος είδε γιατί δεν προτιμάτε η ντόπια αγορά από τον δήμο της Ξάνθης και που στην τελική διαχειρίζεται τα χρήματα των Ξανθιωτών και από όσο γνωρίζουμε, οι Ξανθιώτες, θέλουν τα δικά τους λεφτά, να μένουν στον τόπο τους.

Με λίγα λόγια αγαπητέ κ. Φερντούν, καλά είναι τα αφιερώματα που σου κάνουν οι έμμισθοι δημοσιογράφοι, αλλά δεν μπορεί να γίνεσαι ήρωας επειδή στηρίζεις μόνο την φιέστα του δημάρχου και έχεις αφήσει την πόλη να βρωμίζει και το πράσινο να πνέει τα λοίσθια του.

Εδώ βέβαια αξίζει να γίνει μία αναφορά στα τελευταία γεγονότα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δηλαδή το «λάκισμα» των έντιμων συμβούλων από την παράταξη Τσέπελη και όλοι αναρωτιούνται αν ο Φεντούν θα του μείνει αμανάτι ή θα λακίσει για αλλού όπου βρει καλύτερη «προσφορά»;


Δεν υπάρχουν σχόλια