GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χρήστος Μάστορας «Εγώ Για Δύο»,

Ο Χρήστος Μάστορας ερμηνεύει με τον εξαιρετικό του τρόπο το «Εγώ Για Δύο», ένα τραγούδι από την εμβληματική συλλογή για τα 20 χρόνια της Ελε...


Ο Χρήστος Μάστορας ερμηνεύει με τον εξαιρετικό του τρόπο το «Εγώ Για Δύο», ένα τραγούδι από την εμβληματική συλλογή για τα 20 χρόνια της Ελεάνας Βραχάλη στη δισκογραφία, «Παιδί Δικό Σου», στην οποία συμμετέχουν καλλιτέχνες απ’ όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.

Ο πολυτάλαντος frontman του πιο δημοφιλούς συγκροτήματος της χώρας, τις MEΛISSES,  «ντύνει» με την ξεχωριστή, υπέροχη και αισθαντική φωνή  του ένα μοντέρνο ζεϊμπέκικο της σπουδαίας στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη, σε μουσική του Γιάννη  Χριστοδουλόπουλου, που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2009, με ερμηνεύτρια την Τάνια Τσανακλίδου.

  • Το «Εγώ Για Δύο» θα κυκλοφορήσει, μαζί με music video, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.
  • Ακούστε το πρώτοι, αποκλειστικά, από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου!
  • Η Άσπα, ένα από τα πιο ανερχόμενα ονόματα στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, υποδέχεται το φθινόπωρο με ολοκαίνουργια επιτυχία.

Μετά τα mega hit της «Στάχτη» και “Oh No” που ακούστηκαν δυνατά σε κάθε γωνιά της χώρας και βρέθηκαν στις κορυφαίες θέσεις των ραδιοφωνικών, YouTube & Spotify charts, η Άσπα επιστρέφει δισκογραφικά με το «Έλα», ένα φρέσκο χορευτικό λαϊκό τραγούδι σε στίχους και μουσική του Γιώργου Καλογεράκου.

Το «Έλα» έχει γίνει ήδη viral μέσω του TikTok, με πάνω από 500 αναδημοσιεύσεις του τραγουδιού μέσα σε μόλις λίγα εικοσιτετράωρα.

Το «Έλα» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

  • Ακούστε το αποκλειστικά σε 1η μετάδοση από την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια