GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Λειβαδίτης, ένας Παράδεισος που κατάντησε στάβλος

  ΚΩΦΕΥΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΔΥΣΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ.

 


ΚΩΦΕΥΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΔΥΣΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ.

Καταγγελίες επισκεπτών και τουριστών αναφέρουν ότι τα μη δεσποζόμενα ζώα εδώ και πολλά χρόνια με τις κοπριές τους, μετέτρεψαν έναν παράδεισο αναψυχής σε στάβλο.

Για μία ακόμη φορά το δριμύ κατηγορώ, αυτή τη φορά από τα χείλη  των τουριστών που επισκέπτονται το πανέμορφο χωριό της ορεινής Ξάνθης και  φεύγουν με την πίκρα και την μυρουδιά των κοπριών στην μύτη από τα μη δεσποζόμενα βοοειδή, άλογα και μουλάρια των υλοτόμων που περιφέρονται εδώ και πολλά χρόνια στους δρόμους του Λειβαδίτη και κοπρίζουν ανεξέλεγκτα μεταφέροντας την κακάσχημη εικόνα στα μάτια των ανθρώπων που θέλουν να ζήσουν για λίγες μέρες στον παράδεισο που η φύση και οι ορεσίβιοι κάτοικοι του Λειβαδίτη έφτειαξαν.

Σύμφωνα με την καταγγελία που δεχτήκαμε από επισκέπτες και τουρίστες του Λειβαδίτη  καταγγέλλεται  το γεγονός της πολύ άσχημης εικόνας που επικρατεί στους δρόμους από τις κοπριές των μη δεσποζομένων ζώων.

Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών, έχουν διαμαρτυρηθεί και καταγγείλει το γεγονός στην αστυνομία της Σταυρούπολης, στην Διεύθυνση Υγείας της Ξάνθης, στο Δασαρχείο που έχει την ευθύνη με τους δασοφύλακες και αγρονόμους που διαθέτει και φυσικά στον δήμο Ξάνθης.

Ο οποίος δήμος Ξάνθης με την υπηρεσία καθαριότητας που διαθέτει θα έπρεπε να κάνει κάτι.

Δυστυχώς, ο κ. Φερντούν και εκλεκτός του δημάρχου Μ. Τσέπελη, ως υπεύθυνος αντιδήμαρχος καθαριότητας, προφανώς λησμονεί το γεγονός ότι δεν είναι αντιδήμαρχος μόνο της Ξάνθης και του Δροσερού αλλά και των οικισμών του δήμου Ξάνθης.

Επιτέλους, η διεύθυνση υγιεινής να επιβάλλει τα σχετικά πρόστιμα που προβλέπονται από τον νόμο στον δήμο Ξάνθης και το δασαρχείο που ο μεν πρώτος έχει την ευθύνη της καθαριότητας και ο δεύτερο με τις υπηρεσίας που διαθέτει να υποχρεώσει τους ιδιοκτήτες των μεγάλων ζώων και φυσικά των αλόγων, μουλαριών και γαϊδουριών των υλοτόμων να τα περιορίσουν. Διαφορετικά, εκτός από την δημόσια υγεία που κινδυνεύει, η δυσοσμία και η άσχημη εικόνα, διώχνει τους επισκέπτες και τους τουρίστες.

Μάλιστα όπως μας είπαν περίοικοι, τώρα που αρχίζει η τουριστική σαιζόν για τα ορεινά της Ξάνθης, το θέμα αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αφού οι τοπικοί άρχοντες είναι ανίκανοι να φέρουν επισκέπτες στα ορεινά της Ξάνθης, τουλάχιστον ας έχουν τους χώρους ευθύνης τους καθαρούς.









Δεν υπάρχουν σχόλια