GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δολοφονία στην Καβάλα: Σοκαριστική η ιατροδικαστική έκθεση-Τον πυροβόλησε με όπλο για αγριογούρουνα!

Σοκ προκαλεί η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία του 52χρονου στη Χρυσούπολη Καβάλας.


Σοκ προκαλεί η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία του 52χρονου στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Ο δράστης, ο οποίος καταζητείται, πυροβόλησε το θύμα από απόσταση 10 μέτρων με όπλο για αγριογούρουνα και του κατέστρεψε όλα τα ζωτικά όργανα!

Ο θάνατος του 52χρονου ήταν ακαριαίος και σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Star, ο δραστης χρησιμοποίησε ένα φυσίγγιο από εννιάβολο, όπλο δηλαδή για αγριογούρουνα, πυροβολώντας από απόσταση 8-10 μετρων, γνωρίζοντας ότι όλα θα βρουν τον στόχο τους.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Σπύρο Κουτσούκη, ο πυροβολισμός ήταν ένας, έπληξε τον αριστερό πνεύμονα, την καρδιά, το αριστερό νεφρό, το ημιδιάφραγμα και το ήπαρ του θύματος.

  • Εξετάζεται το σενάριο να είχαν διαφορές

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρχαν διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών. Όσοι γνώριζαν τον 52χρονο ήξεραν το πάθος του με το κυνήγι.

Εστιάζοντας σ’ αυτό το δεδομένο, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονίων με την άρση τηλεφωνικού απορρήτου προσδοκούν να πέσει άπλετο φως στο τι προηγήθηκε και αν υπήρχαν διαφορές.

Ένα άλλο σενάριο που εξετάζεται είναι ο δράστης ή οι δράστες να είχαν στόχο άλλο θύμα και όχι τον 52χρονο.

Πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον του θύματος ανέφεραν ότι ίσως υπήρχαν προστριβές μεταξύ θύτη και θύματος για κάποια αγοραπωλησία ή για τα χωράφια.


Δεν υπάρχουν σχόλια