GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αντιπολίτευση στη Δημοτική Αρχή, δεν είναι το να της κουνάς το δάχτυλο γιατί εσύ θεωρείς πως καπηλεύθηκε ένα έργο προηγούμενων Δημάρχων

Αλλά το να αποδεικνύεις έμπρακτα, πως εμφανίζεται ανίκανη όπως και η προηγούμενη, να κάνει τα αυτονόητα. 10 χρόνια η πινακίδα με τον χάρτη τ...


Αλλά το να αποδεικνύεις έμπρακτα, πως εμφανίζεται ανίκανη όπως και η προηγούμενη, να κάνει τα αυτονόητα. 10 χρόνια η πινακίδα με τον χάρτη της παλιάς πόλης, είναι σε μαύρο χάλι, όμως εσείς όλοι σφυρίζετε αδιάφορα…

Απαράδεκτη η Δημοτική Αρχή με Τσέπελη, απαράδεκτη όμως και με Δημαρχόπουλο. Αυτό ναι, είναι ένα μέτρο αντιπολίτευσης, αρκεί να αποδεικνύει βέβαια και το που στηρίζεται.

Για παράδειγμα σήμερα σας μεταφέρουμε μέσω μιας φωτογραφίας, την κατάντια που έχει η πινακίδα με τον χάρτη της παλιάς πόλης, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του οικισμού, υποτίθεται για να ενημερώνει τουρίστες και επισκέπτες για το κάθε τι.

Παρά το γεγονός ότι το θέμα έχει φιλοξενηθεί και παλαιότερα αλλά και πρόσφατα στο διαδίκτυο, καμία Δημοτική Αρχή, ούτε η πρώην ούτε όμως και η νυν, δεν νοιάστηκε για να την καθαρίσει ή και να την αναβαθμίσει και εδώ μπορούμε κάλλιστα να μιλήσουμε για πολιτισμό οι απολίτιστοι.

Ναι απολίτιστοι, γιατί κάθε καινούργιο το καταστρέφουμε, κάθε υπαρκτό το αφήνουμε να γερνά και να αποτελεί σημείο ντροπής για την Ξάνθη και δεν προσπαθούμε να το βελτιώσουμε.

Απολίτιστοι γιατί δυστυχώς τον πολιτισμό τον αφήνουμε σε χέρια αγραμμάτων ή και άσχετων με το αντικείμενο με αποτέλεσμα αυτός να βαλτώνει.

Απολίτιστοι γιατί δεν κοιτάμε να αντιγράψουμε ή να υιοθετήσουμε κάθε τι πετυχημένο, αλλά προβάλουμε μονίμως τα φανταχτερά, τα ευκαιριακά, τις φούσκες θα λέγαμε σε ορολογία χρηματιστηρίου, με αποτέλεσμα να κερδίζει η Ξάνθη ένα απόλυτο 0.

Όταν ο πολιτισμός είναι σε χέρια ανθρώπων που για το μόνο που νοιάζονται, είναι οι φωτογραφίες που θα βγουν και όταν ανοίγουν το στόμα τους, πετάνε από Τούβλα μέχρι και Τσιμεντόλιθα, τότε τι να περιμένεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια