GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δεν μας φτάνει η ακρίβεια σε είδη πρώτης ανάγκης την ώρα που δεν μας περισσεύει ένα ευρώ από τις υπέρογκες αυξήσεις στα καύσιμα, έχουμε και την Εγνατία Οδό να συνεχίζει να γεμίζει με διόδια

  Τελικά όσα επιδόματα και να δώσει η Κυβέρνηση, είναι σαν να προσπαθεί να γιατρέψει τον καρκίνο με ασπιρίνη, αν και κατά την άποψή μου στην...

 


Τελικά όσα επιδόματα και να δώσει η Κυβέρνηση, είναι σαν να προσπαθεί να γιατρέψει τον καρκίνο με ασπιρίνη, αν και κατά την άποψή μου στην δεύτερη περίπτωση υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να συμβεί αυτό, παρά να στρώσει η οικονομία στα νοικοκυριά.

Δεν μας φτάνει η ακρίβεια σε είδη πρώτης ανάγκης, τη στιγμή που δεν μας περισσεύει ούτε ένα ευρώ από τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων, έχουμε και την Εγνατία Οδό να συνεχίζει να γεμίζει με διόδια τα οποία εισπράττουν χρήματα για έναν δρόμο που οι Έλληνες τον έχουν Χρυσοπληρώσει.

Την ώρα που η κοινωνία λέει το ψωμί ψωμάκι, κάποιοι συνεχίζουν να στοχεύουν στις άδειες τσέπες της και να περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν οτιδήποτε υπάρξει μέσα, μόνο και μόνο για να κερδίσουν, αγνοώντας βέβαια το ότι ο κάθε γονιός σήμερα ζει έναν εφιάλτη προκειμένου να ταΐσει τα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια