GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μελισσόπουλος: “Σ’ αυτή την πόλη κατά έναν παράξενο λόγο τη στιγμή που πάμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, αμέσως μετά κάνουμε δύο βήματα πίσω …”

Μετά από 11 χρόνια και 3 Δημάρχους άνοιξε σήμερα επιτέλους τις πόρτες του το παλιό Δημαρχείο το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως και έγινε ένα κόσ...


Μετά από 11 χρόνια και 3 Δημάρχους άνοιξε σήμερα επιτέλους τις πόρτες του το παλιό Δημαρχείο το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως και έγινε ένα κόσμημα για την Ξάνθη!!! Παρευρεθήκαμε με χαρά και ικανοποίηση στην όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το σκοπό αυτόν!!

Την ίδια όμως ώρα οι πόρτες ενός γειτονικού κτιρίου, αυτού της Πινακοθήκης που πάντα ήταν ανοιχτές τέτοιες μέρες, στις γιορτές παλιάς Ξάνθης, έμειναν δυστυχώς κλειστές γιατί το κτίριο έχει πολλά προβλήματα κυρίως με τη στέγη του αλλά και με τη γενικότερη συντήρησή του που το καθιστούν μάλλον ακατάλληλο για να το επισκεφτεί κοινό..

Ελπίζοντας να μην κινδυνεύσουν τα έργα ζωγραφικής που φυλάσσονται σε αυτό, το συμπέρασμα το οποίο επιβεβαιώνει τον γενικότερο κανόνα είναι ένα:

Σ’ αυτή την πόλη κατά έναν παράξενο λόγο τη στιγμή που πάμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, αμέσως μετά κάνουμε δύο βήματα πίσω …

Γιατί άραγε;

  • Σάββας Μελισσόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια