GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξάνθη: Δύσκολη η εξεύρεση φοιτητικών κατοικιών

Χωρίς μεγάλο «πονοκέφαλο», αλλά με υψηλότερο κόστος για γονείς και φοιτητές (νεοεισερχόμενους και παλιούς) η εξεύρεση στέγης στην Ξάνθη. Ίδι...


Χωρίς μεγάλο «πονοκέφαλο», αλλά με υψηλότερο κόστος για γονείς και φοιτητές (νεοεισερχόμενους και παλιούς) η εξεύρεση στέγης στην Ξάνθη. Ίδιο με πέρσι το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί με τους ιδιοκτήτες, ωστόσο, να επιδεικνύουν διάθεση να νοικιάσουν ακριβότερα τα προς ενοικίαση διαμερίσματά τους.

Όπως δηλώνει η εκπρόσωπος τους, πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ακινήτων Ξάνθης, η κα Αναστασία Γαργάλα, ορμώμενοι κυρίως από τις αυξήσεις που σημειώθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις τιμές των ενοικίων.

«Φέτος θα είναι λίγο δύσκολη η εξεύρεση των κατοικιών, καθώς είναι μειωμένη η διάθεση μικρών διαμερισμάτων και μεγάλη η ζήτηση μικρών χώρων» δήλωσε στο www.ertnews.gr η κα Γαργάλα προσθέτοντας ότι ζήτηση έχουν οι γκαρσονιέρες και τα δυάρια. 

«Οι ιδιοκτήτες τα ενοικιάζουν χωρίς να προσπαθούν πολύ για το επιπλέον στη διαμόρφωση των χώρων τους» δήλωσε κι ανέφερε ότι το γεγονός ότι διατίθενται χώροι που και στις προηγούμενες περιόδους εκμισθώνονταν διασφαλίζει την καλή τους εικόνα, τη συντήρησή τους, την ασφάλεια των νέων ενοίκων μένοντας σε αυτά.

Έτσι, δίνοντας μια τάξη μεγέθους για τις τιμές που περιμένουν φέτος γονείς και φοιτητές του Πολυτεχνείου στην Ξάνθη η γκαρσονιέρα θα ενοικιαστεί από 200 έως 250 ευρώ και το δυάρι 300 ευρώ και πάνω. «Για μια πόλη, όπως η Ξάνθη είναι αρκετά για τους γονείς» παραδέχεται η κα πρόεδρος σημειώνοντας ότι πολλοί ιδιοκτήτες θα κάνουν προσπάθειες επίτευξης υψηλότερου ενοικίου σε σχέση με την περσινή περίοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια