GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Όλα τα είχαν οι σύντροφοι, η αντίδραση για τη «Λευκή Νύχτα» τους μάρανε.

Αντί να αφουγκραστούν την ανάγκη της αγοράς για την πραγματοποίηση της «Λευκής Νύχτας», αυτοί τον χαβά τους. Πώς δεν μας είπαν πάλι και το γ...


Αντί να αφουγκραστούν την ανάγκη της αγοράς για την πραγματοποίηση της «Λευκής Νύχτας», αυτοί τον χαβά τους. Πώς δεν μας είπαν πάλι και το γνωστό «έξω οι βάσεις από το ΝΑΤΟ.

Διοργάνωση «Λευκής Νύχτας» ζητά εδώ και χρόνια η αγορά της Ξάνθης και «Λευκή Νύχτα» δεν έβλεπε. Τώρα που βρέθηκε ένας άνθρωπος να βάλει μπροστά τις μηχανές για να την πραγματοποίηση αυτού του Event βγήκαν οι σύντροφοι του ΚΚΕ και άρχισαν να κραυγάζουν θεωρώντας πως αυτοί έχουν το πάνω χέρι στην πλειοψηφία.

Χωρίς να ρωτήσουν τους επαγγελματίες της αγοράς αν θέλουν ή όχι τη διοργάνωση «Λευκής Νύχτας», χωρίς να αφουγκραστούν την κοινωνία, χωρίς να λάβουν υπόψην τους πως παγκόσμια όταν διοργανώνονται τέτοιες εκδηλώσεις, τονώνεται τόσο η τοπική οικονομία, όσο και ψυχικά η αγορά. Αντί να λέτε μπράβο στον Κώστα Κουρτίδη, εσείς σύντροφοι στο ίδιο σενάριο τα τελευταία 100 χρόνια, ισοπεδώνετε τα πάντα στον βωμό της ξεπερασμένης ιδεολογίας σας, η οποία είναι σεβαστή, όχι όμως αποδεκτή.

Σίγουρα δε νομίζω να υπάρχει αυτοδιοικητικός στην Ξάνθη, που να μη θέλει ο κόσμος της περιοχής να ζήσει με πολύ λιγότερα έξοδα από όσα θα κληθεί να πληρώσει αυτό το διάστημα, όμως υπάρχουν και οι επιχειρήσεις, που με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι σήμερα, θα δουν μια ηλιαχτίδα αισιοδοξίας με τη διοργάνωση αυτή… 

Αφήστε λοιπόν την πεπατημένη τύπου «έξω οι βάσεις από το ΝΑΤΟ» και τα τοιαύτα και δείτε με ρεαλισμό τη ζωή…

Δεν υπάρχουν σχόλια