GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Προς Χασάν Ογλού Φερτούν ενταύθα: Από λόγια χορτάσαμε, έργα δε βλέπουμε.

Πρόστιμο εδώ και τώρα σε όσους βρομίζουν την Ξάνθη και επιβολή ποινής στους συλλόγους που δε σεβάστηκαν την Ξάνθη και τις Γιορτές Παλιάς Πόλης.


Πρόστιμο εδώ και τώρα σε όσους βρομίζουν την Ξάνθη και επιβολή ποινής στους συλλόγους που δε σεβάστηκαν την Ξάνθη και τις Γιορτές Παλιάς Πόλης.

 Άκουσα με προσοχή τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Χασάν Ογλού Φερτούν και ειλικρινά αναρωτήθηκα αν πρέπει να γελάσω ή να πω δε βαριέσαι βρε αδερφέ κάνε πως δεν ακούς.

Και ειλικρινά σήμερα σχολιάζω με αρκετή συμπάθεια προς το πρόσωπο του Αντιδημάρχου, μιας και ξέρω ότι προσπαθεί, αλλά θα του πω ότι φτάνει με τα λόγια και θέλουμε να δούμε έργα.

Από τη στιγμή που εδώ και τόσα χρόνια κανένας δεν συμμορφώνεται και ήμουνα νιος και μεγάλωσα μιας και δεν γέρασα, τα ίδια φαινόμενα τα βλέπω καθημερινά.

Τι θα πει παρακαλώ τους συλλόγους και τους επαγγελματίες να σεβαστούν την Ξάνθη όπως τους σεβόμαστε εμείς;;; Είναι χαζοί και δεν αντιλαμβάνονται πως δεν μπορούνε να βρομίζουν την πόλη μας και πως κανένας εργαζόμενος στην καθαριότητα δεν είναι υποχρεωμένος να τρέχει από πίσω τους και να καθαρίζει τη βρομιά τους;;;

Πρόστιμα εδώ και τώρα κύριε Φερτούν σε όποιον επαγγελματία δεν σέβεται την Ξάνθη και την βρομίζει και ποινή μη συμμετοχής σε Καρναβάλι και Γιορτές Παλιάς Πόλης για δυο χρόνια, σε όποιον σύλλογο δεν τηρήσει τα αυτονόητα σε καθαριότητα αλλά και ηχορύπανση. Αλλά αυτά να εφαρμοστούν άμεσα για να τελειώνουμε μια και έξω με το θέμα αυτό και μη τολμήσει κανένας αυτοδιοικητικός να παρέμβει για να υπάρξει χάρη γιατί υπάρχουν και τα δικαστήρια.

Όσο δε για τις δηλώσεις καλό θα είναι να είναι περιορισμένες και προσεκτικές, μιας και όπως είναι γνωστό βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και σίγουρα καμία δημοτική αρχή δεν θα ήθελε να οδεύσει προς τις κάλπες έχοντας ένα πρωτόγνωρο για την κοινωνία εφόδιο, αυτό της επιβολής προστίμων, για αυτό μην μας πετάτε κουτόχορτο γιατί δεν το τρώμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια