GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γιατί τόσα χρόνια δεν δημιουργούν μια επιτροπή ελέγχου και έναν αυστηρό κανονισμό για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης!!!

Είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι, εδώ και αρκετά χρόνια φωνάζει η κοινωνία της Ξάνθης, αλλά και κάποιοι από τους πρωτεργάτες της υλοποίησης...


Είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι, εδώ και αρκετά χρόνια φωνάζει η κοινωνία της Ξάνθης, αλλά και κάποιοι από τους πρωτεργάτες της υλοποίησης της ιδέας των Γιορτών Παλιάς Πόλης, ότι ο θεσμός φθίνει και έχει χάσει την σημασία του με όλα αυτά που συμβαίνουν και κανένας δεν νοιάζεται και δεν ενδιαφέρεται για να κάνει κάποια βελτιωτική κίνηση.

Είναι απορίας άξιο το γεγονός, ότι τόσα χρόνια για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης δεν υπάρχει κάποιος αυστηρός κανονισμός και μια επιτροπή ελέγχου, έτσι ώστε να μην μπορεί ο κάθε σύλλογος να κάνει ότι θέλει σε βάρος της Πόλης αλλά και του Θεσμού γενικότερα.

Το γενικό πλαίσιο που μέχρι στιγμής υπήρχε και αποτελούσε ένα είδος κανονισμού, δεν προστατεύει σε καμία περίπτωση τον θεσμό και την πόλη της Ξάνθης, αφού για παράδειγμα θα αναφέρουμε πως δεν υπάρχει κάποια επιβολή «ποινής» για όσους συλλόγους δεν τηρούν το ωράριο αλλά και την ένταση των Ντεσιμπέλ, καθώς και την καθαριότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια