GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε καμία περίπτωση, οι πολιτικές διαφωνίες δεν θα πρέπει να φθάνουν στο κατώφλι της δικαιοσύνης

Αρκεί οι εμπλεκόμενοι να είναι αρκετά προσεκτικοί και να μη λειτουργούν με απρέπεια ο ένας προς τον άλλο.


Αρκεί οι εμπλεκόμενοι να είναι αρκετά προσεκτικοί και να μη λειτουργούν με απρέπεια ο ένας προς τον άλλο.

 Οι ανθρώπινες διαφωνίες καθώς και οι πολιτικές, είναι μέρος της ζωής μας και σίγουρα κανένας δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό, μιας και κανένας δεν είναι ίδιος με τον άλλο.

Οι πολιτικές διαφωνίες βέβαια, πολλές φορές ξεπερνούν τα όρια των κόκκινων γραμμών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και άλλες προεκτάσεις. Σε καμία περίπτωση κατά την άποψή μας, δεν θα πρέπει η οποιαδήποτε πολιτική διαφωνία να φθάνει στο κατώφλι της δικαιοσύνης, αρκεί οι εμπλεκόμενοι να τηρούν και κάποια προσχήματα, αλλά και ηθικούς φραγμούς.

Η σημερινή αναφορά μου έχει να κάνει σχέση με μια υπόθεση που απασχολεί την κοινή γνώμη τις τελευταίες ημέρες και αφορά την ΕΔΕ που ξεκίνησε από αρμόδιο υπουργείο με εμπλεκόμενο τον Γ. Χατζηθεοδώρου, έπειτα από μήνυση της Δημοτικής Αρχής για δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή. Αυτό βέβαια, ως επακόλουθο της μήνυσης είναι κάτι σύνηθες και σίγουρα δεν θα πρέπει κάποιοι να κάνουν λόγο για πολιτική δίωξη επειδή έτσι το βλέπουν πιο συμφέρον, αφού αρκετές φορές μέχρι σήμερα, ο ίδιος ο Γ. Χατζηθεοδώρου, έχει εκφραστεί προκλητικά για κομματικά διαφοροποιημένους από τον ίδιο Ξανθιώτες, αλλά εκεί μάλλον οι ευαισθησίες πάνε περίπατο.

Όπως και να έχει, η άποψή μου είναι πως οι πολιτικές διαφωνίες και διαξιφισμοί, θα πρέπει να λύνονται εντός των ορίων της πολιτικής παλέτας και όχι με τρόπους οι οποίοι σίγουρα θα είναι δυσάρεστοι ίσως και σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια